Повечето инфраструктурни проблеми в селото бяха решени в периода 2007-2019,

...
Повечето инфраструктурни проблеми в селото бяха решени в периода 2007-2019,
Коментари Харесай

Павел Павлов, кандидат за общински съветник от ПП МОРЕ: Заедно ще възродим Кошарица

Повечето инфраструктурни проблеми в селото бяха решени в интервала 2007-2019, когато Кошарица бе ръководена от кмет на МОРЕ – към този извод се сплотиха жителите на селото, напълнили залата на читалище „ Светлина “

Кандидатът за общински консултант от Кошарица Павел Павлов, повдигнат от Политическа партия МОРЕ и лидерът на партийната листа за общински съветници Пейчо Колев представиха  план–визия за развиването на селото през идващите 4 години пред цялостната зала с поданици на Кошарица и симпатизанти на МОРЕ. Павлов, който бе кмет на селото от 2007 до 2019 година и групата претенденти за общински съветници от МОРЕ, бяха посрещнати с ръкопляскания в залата.

„ Това, че Кошарица няма толкоз тежки инфраструктурни проблеми като прилежащите селища се дължи на Политическа партия МОРЕ, чиито общински съветници постоянно са ни подкрепяли с нужните бюджетни средства “, съобщи Павел Павлов. След 2019-а, когато партията мина в съпротива, парите за благоустрояване на селото секнаха и развиването му спря “, добави той.

„ Кошарица още веднъж ще стартира да се благоустроява, в случай че Политическа партия МОРЕ има задоволително доста общински съветници, които ще вземат участие в разпределението на общинския бюджет “, стартира словото си лидерът на листата за претенденти за общински съветници, Пейчо Колев. „ Шанс за селото е, че в нашата листа се намира вашият някогашен кмет Павел Павлов, който има голям опит, добре познава проблемите ви и знае по какъв начин могат да бъдат решени “, добави Колев. Той показа претендентите за общински съветници от листата на партията.

МОРЕ ще взе участие в изборите с 21 индивида от всички обитаеми места в общината  - Кошарица, Свети Влас, Оризаре, Гюльовца, Тънково, Равда, Несебър, Обзор. „ Това са млади, чудесно образовани хора, професионалсти в разнообразни области – сплав от младост и професионализъм, които ще бъдат потребни със своите познания и експертиза за развиването на община Несебър “, разясни Пейчо Колев.  

„ В Общинския съвет Политическа партия МОРЕ ще упорства за заслужено систематизиране на средства oт бъдeщитe бюджeти и равнопоставеност на обитаемоте места, каквото в този момент липсва “, сподели Пейчо Колев. Тази неравнопоставеност ощетява главно селата и множеството имат тежки инфраструктурни проблеми.

Той регистрира, че настоящето ръководство на община Несебър няма идея за развиването на туризма. „ В Кошарица, да вземем за пример, може да се развива превъзходен селски туризъм комбиниран с близкото море “, съобщи Колев. Той уточни, че Политическа партия МОРЕ  е единствената партия, упорствала неведнъж през годините в общинския съвет в Несебър за отпущането на повече средства за туристическа реклама, само че не е срещала поддръжка от съветниците на останалите партии.   

По гледище на хората от залата, Павел Павлов напомни какво бе направено в Кошарица по време на неговите кметски мандати.

„ Първо – построих една извънредно нужна дъждовна канализация, която и в този момент защищити селото от дъждове и порои “, напомни той. „ Създадох сегашната многофункционална постройка, в която се намира  кметството. Там по мое гледище бе разкрита аптека. Защо тази аптека не работи в този момент – не знам, сподели Павлов. Открихме и стоматологичен кабинет “ добави той.

„ Разширихме  моста до кантона по пътя за Слънчев бряг. Направихме ограждение на стадиона, ремонтирахме го да се употребява от всички хора. Модернизирахме втория етаж на детската градина. Създадохме нови детски и спортни площадки. Изградихме доста улици, ремонтирахме централната улица от край до край. Изградихме по нея подпорни стени, само че не ми стигна времето да да оформя тротоарите. Построих нова автоспирка и зала за танцовата група на селото. Изградих и велоалеята – съумях да единствено да я открия и мандата ми свърши. Направих план и за екопътека, беше обезпечено и финансиране, когато моя мандат приключи. Подпомогнахме хората, които пострадаха от пороя. По мое време успяхме да разтеглим гробищния парк с близо 11 декара и го заградихме “.

„ Сега, когато влизам в Кошарица, съм доста горделив – нещата, които сме основали дружно с Политическа партия МОРЕ се виждат и употребяват от всички нас – жителите на селото “, приключи Павел Павлов.

Той акцентира, че в Кошарица има още неща за дотъкмяване. „ Ако вие ни гласувате доверие и Политическа партия МОРЕ има по-голям брой общински съветници, аз персонално ще работя обезпечаване на средства от общинския бюджет за вкарването на електрическите кабели подземен “, сподели Павлов.

„ Имаме потребност от тръбопровод – той не зависи от общината, само че тя може да помогне. И откакто кабелите влязат подземен и се направи водопровода – тогава към този момент можем да вършим нови тротоари и да ремонтираме улиците. Имаме още две-три улици, които нямат мръсна канализация – ще намерим средства от общината. Бъдещият кмет – който и да е той, има много работа и ние от Политическа партия МОРЕ ще му оказваме помощ, в случай че той работи за жителите на Кошарица “, ангажира се Павел Павлов.

„ Искам да ви кажа от персонален опит, че който и да стане кмет на Кошарица, той не може да направи нищо самичък, без поддръжката на общинския съвет. Ние от Политическа партия МОРЕ сме потвърдили, че при нашето ръководство за  всички селища в общината имаше повече средства. Вие в Кошарица сами се убедихте, че благоустрояването тук се случи с изключителната помощ на Политическа партия МОРЕ. Заради това – гласувайте ни доверие, с цел да довършим благоустрояването на селото “, приключи Павел Павлов.

 

 

  Политическа партия МОРЕ съдебна експертиза ЯВЯВА НА ИЗБОРИТЕ С БЮЛЕТИНА НОМЕР 40

 

 

 

 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР