Повечето хора възприемат думата швейцарско като синоним на качествено. И

...
Повечето хора възприемат думата швейцарско като синоним на качествено. И
Коментари Харесай

Бебешки колички с швейцарско качество

 Повечето хора възприемат думата швейцарско като синоним на качествено. И с право, тъй като тя подухва мисли за непоклатимост и надеждност, каквито са швейцарските банки и часовници. В случая става дума за напълно разнообразни продукти, само че качеството е същото, защото са швейцарски. В онлайн магазина Kidso ще откриете швейцарски бебешки колички от реномираната марка ZIZITO.

Надеждни бебешки колички от висок клас

Швейцарските бебешки колички са с потвърдено качество, което обезпечава сигурността на децата и спокойствието на мама и баща. Всеки продукт е съпроводен от документ за сигурност –. Производителят на съвременни детски колички " ZIZITO SA “ е швейцарска компания със седалище в град Фрибур.

Основната задача на екипа е да предлага на пазара качествени детски произведения на положителни цени, тъй че всеки родител да направи своя избор съгласно усетите си и фамилния бюджет. Официален дистрибутор на продуктите на Zizito – Switzerland е " Зизито БГ “.

Изборът от време на време затруднява родителите поради. Така че, в случай че сте в такава обстановка, първо би трябвало да уточните критериите си за мечтана количка.

Много значимо изискване е изделието да е от реномирана марка, за която сте сигурни, че е надеждна, каквато е ZIZITO. Да се ориентирате измежду предложенията на другите модели, дизайни и цени ще ви помогне подробният азбучник на онлайн магазина КИДСО, предлагащ продуктите на швейцарската компания, която не прави взаимни отстъпки с качеството. Тя предлага единствено бебешки колички от висок клас, които са с швейцарска структура и дизайн. Количките са проектирани и се създават в сходство с швейцарските стандарти и дават отговор на всички европейски условия.

Производителите слагат сигурността на дребните пасажери преди всичко. Всички колички имат защитен ръб, предпазни колани с 5-точково заключване и предпазна лента за китката на малчугана.

Комфортът на детето при дълга разходка се обезпечава от опцията за контролиране на седалките, опората за гръбчето и стойките за крачетата. Бебешките колички разполагат със сенници с мрежести визьори, а потребно допълнение са джобовете на сенниците, които имат цип.

Някои колички имат и отварящи се страни с мрежа за проветрение. За отбрана в по-хладно време служи покривалото за крачета, с които разполагат някои от моделите.

За по-голяма сигурност е планувано заключване на колелата и надеждна спирачна система, а амортисьорите подсигуряват плавното придвижване при разнообразни терени.

В каталога на са разказани всички основни размери на количката: тегло, размери в разгънато и в сгънато състояние, размери на предните и задните колела и други

Количките, които ще ви впечатлят от пръв взор

Количките на Zizito са подобаващи за всеки сезон, като може да изберете всесезонна или за избран интервал от годината. Дизайнът на детските транспортни средства е съвременен, а линията им е стилна и сграбчва вниманието от пръв взор. Ефектните разцветки притеглят окото и допълват отличното първо усещане от швейцарските колички.

По-консервативните родители могат да заложат на обичайните розови и сини нюанси, само че богатата палитра предлага и доста други варианти. Голяма част от цветовете към този момент са унисекс, т.е. подобаващи са по едно и също време за момиченца и за момченца. Ефектно наподобяват моделите в два или повече цвята. Ако пък сте си харесали количка, само че базовият цвят не ви подхожда, може да изберете някаква друга разцветка.

Много удобен избор са комбинираните колички – 3в1 и 2в1. Те имат обръщаща се седалка и алтернатива за трансформиране на коша в седалка. В комбинацията има и столче за кола, което икономисва спомагателни разноски на фамилията.

Освен за децата, количките са комфортни и за родителите, с цел да не се уморяват при дългите преходи. Затова дръжките са ергономични и в множеството случаи могат да се контролират. Сгъването е елементарно, като аз всеки модел е посочен методът – да вземем за пример с един бутон, с два бутона или пък като чадър. В сгънато състояние за количката е належащо напълно миминално пространство за предпазване. Майките се радват и на екстри като огромен багажник и стойка за чаша.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР