Повечето хора мечтаят за дългогодишна връзка, а да бъдеш влюбен

...
Повечето хора мечтаят за дългогодишна връзка, а да бъдеш влюбен
Коментари Харесай

Зодиите, които слагат край на дългогодишна връзка, за да се омъжат за друг

Повечето хора мечтаят за дългогодишна връзка, а да бъдеш влюбен до лудост е нещо, което съвсем всеки изпитва един път в живота си. Изпитвали ли сте прилив на адреналин от това да се измъкнете, с цел да се срещнете с вашия обичан? Или да сте оставали будни цяла нощ, ухилени към телефона си, до момента в който виждате неговите известия? Това може да бъде неподражаемо чувство.

И въпреки всичко, не всяка връзка приключва с брак. Много от тях завършват с невярност или даже брутална разлъка, която не сте очаквали да пристигна. Въпреки това, най-лошият тип изменничество е, когато човек приключи дългогодишна връзка, с цел да се ожени за различен. Много е допустимо в света на информационните технологии и многото контакти да срещнете нови хора. Те може да ви накарат да се разколебаете, даже откакто към този момент смятате, че сте разкрили любовта на живота си и сте се оженили.

Вижте кои са тези хора, които биха пожертвали дългогодишна връзка, поради нова обич:

Близнаци

Близнаците съвсем постоянно са подготвени да се впуснат в играта,наречена обич. Родените под този знак може да са били с обичаните си от детството си. Но при тях има наклонност да прекратят своята дългогодишна връзка, с цел да се съсредоточат върху работата си. Там те намират, която считат за доста по-страстна от предходната. Те още веднъж се впускат във връзка скоро след преустановяване на остарялата.

Водолей

Много от Водолеите не имат вяра във връзките от разстояние. Но не огромната отдалеченост е това, което ги тормози в действителност. Проблемът е в нежеланието им да останат лоялни, което в последна сметка е и ябълката на раздора. Този въздушен знак е малко нуждаещ се и има наклонност да развива близки връзки с хората към себе си. Така че е евентуално те да са сътрудникът, който се отдава на. Всичко може да стартира на смешка, само че в един миг самите те осъзнават, че имат мощни усеща към някого, който познават от скоро. Те са подготвени да оставят всички, с цел да бъдат с него.

Везни

Любовният живот на Везните постоянно се управлява от тяхното семейство и фамилни полезности, насадени надълбоко в тях. Някои от тях може да са склонни да се вслушват в сърцата си и да си паднат буйно по някого. Те са подготвени на всичко, с цел да се насладят на дълга и хармонична обич. Въпреки това, когато действителността удари, множеството от тях се помиряват да бъдат с сътрудници, които родителите им са намерили, Много от тях предизвикват разлъка точно, с цел да се омъжат за такива. Резултатът е, че те оставят любовниците си с разрушено сърце.

Стрелец

Някои Стрелци са склонни да развиват близки връзки по време на следването си в университета със своите сътрудници. Но те не съумяват да се задържат дълго с тях. Някои приключват връзките си откакто завършат, тъй като не желаят да бъдат обвързани прекомерно рано в живота. От друга страна, има и такива, които поставят завършек на дългогодишна връзка, с цел да влязат на работното си място необременени. Те се надяват, че там биха срещнали нов човек, с който посредством служебните задължения да намерят повече общи ползи.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР