Повечето хора идея си нямат колко много ползи се крият

...
Повечето хора идея си нямат колко много ползи се крият
Коментари Харесай

Ако знаехте за колко неща може да ги използвате, никога нямаше да ги изхвърлите!

Повечето хора концепция си нямат какъв брой доста изгоди се крият в дребните пакетчета силикагел, които постоянно биха могли да се намерят в кутиите за обувки или куфари за пътешестване.
Всички ги взимат и ги изхвърлят, без да подозират какво се крие в тях. В тази връзка ние сме ви подготвили 6 ефикасни метода за преработване на силициевия диоксид:
1. Важни документи и фотоси: най-хубавият метод за предпазване на документи и остарели фотоси, е да сложите няколко пакетчета от силициев диоксид сред самите тях.
2. Чанта за фитнес: с цел да неутрализирате миризмата на потните облекла, може да сложите няколко пакетчета силициев диоксид във фитнес чантата и по този метод да избегнете развиването на бактерии, породено от влагата.
3. Електронни апарати, които са били намокрени: в случай че сте намокрили вашия мобилен телефон или фотоапарат, бихте могли да го сложите в съд дружно с няколко пакетчета силициев диоксид за 24 часа.
4. Инструменти: с цел да предпазите инструментите от ръждясване, е нужно единствено да поставите няколко пакетчета силикагел в кутията им за предпазване.
5. Бръснарско ножче: в случай че поставите бръснарските ножчета в кутия, където има пакетчета със силикагел, ще избегнете тяхното окисляване.
6. Замъглени стъкла на автомобил: с цел да предпазите прозорците на автомобила от замъгляване, е нужно да поставите няколко пакетчета силикагел в предната част на колата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР