Повечето двойки спорят поне четири пъти седмично, показа проучване. В

...
Повечето двойки спорят поне четири пъти седмично, показа проучване. В
Коментари Харесай

За какво се карат модерните семейства?

Повечето двойки спорят най-малко четири пъти седмично, сподели изследване. В множеството случаи повода за спора е домакинската работа или телевизионните стратегии. Това обаче се оказва доста потребно за някои други хора.

Дори неща, които наподобяват много тривиални, могат да провокират стихия от страсти в една двойка. Например неналичието на помощ в домакинските отговорности е честа причина за остри думи от страна на нежния пол, демонстрира проучването. Именно заради това напоследък се вижда взрив на търсенето на съдомиялни машини, което понижава разногласията сред сътрудниците кой да измие чиниите.

Изненадващ извод, само че той е логически, поради обстоятелството, че изследването е поръчано от компанията за мебели и домашен уреди Trade Furniture Company от Англия. Статистиката им била нужна, с цел да схванат какви видове всекидневно държание в фамилиите провокира избрани пазарни решения, като покупката на нов апарат или мебел за дома. Както и предполагали търговците, връзка в действителност има.

Такава да вземем за пример е открита сред модерната фикс идея за връзка и сигурността на фамилното огнище. Вместо да резервират ресурсите в него, мъжете и дамите харчели повече пари за другарство, което води и до един от най-често срещаните мотиви за скандал вкъщи. При дамите това са по-скоро огромните сметки за телефон, а при мъжете - манията да имат всички последни технологии.

" Семействата се карат, откогато свят светува. Единствената разлика сред през вчерашния ден и през днешния ден е мотивът за свадите ", споделя шефът на мениджмънта в компанията Тони Кларк. " Последните сондажи измежду нашите клиенти демонстрираха, че актуалните технологии са се трансформирали в главната ябълка на раздора за модерните фамилии. "

Това обаче не е неприятно за бизнеса.

Така да вземем за пример основна част от търговията на телевизионни приемници е обвързвана с различен домакински спор - дамите упорстват за своето време пред тв приемника, което постоянно съответствува с мача на обичания футболен тим на колегата им. В резултат на това възходящ брой семейства имат към този момент най-малко по два тв приемника (същото важи с още по-голяма мощ за персоналните компютри), единствено и единствено да има мир и покой.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР