Повечето деца не обичат да ходят на детска градина или

...
Повечето деца не обичат да ходят на детска градина или
Коментари Харесай

Отегчен, принц Джордж не искал да ходи на училище

Повечето деца не обичат да вървят на детска градина или на учебно заведение. Сутрешното потегляне неведнъж е съпроводено с мусене, мрънкане, мусене, а при по-буйните деца даже с прояви на яд. Но макар големите старания и мощните страсти, посредством които децата се пробват да убедят родителите си, че "днес би трябвало да си останат в къщи ", неизбежното се случва и те с принуда потеглят към детското образователно заведение.

Оказва се, че напълно същите душевни терзания имат и принцовете и принцесите, въпреки ние да не виждаме тази прочувствена страна от живота им.

Наскоро обаче английският престолонаследник принц Уилям показа за нежеланието, с което синът му Джордж отива заран на учебно заведение.

 "Току-що оставих Джордж на учебно заведение и той не искаше да остане. ", декларирал той по време на събитие.

4-годишният принц, който потегли на учебно заведение при започване на септември, не желал да посещава образователното заведение.

През първите му дни там, той бил обезпокоен и изплашен и не желал да остава. След като привикнал обаче, и терзанието му се изпарило, дребният принц почнал да се отегчава от образователните занятия. Така първичната причина за отхвърли му да върви на учебно заведение, била сменена от друга.

И въпреки неговата майка — Катрин да си е вкъщи, до момента в който Джордж е в класната стая, принцът въпреки всичко би трябвало да върви на учебно заведение. Херцогинята на Кеймбридж, която чака трето дете, е свела уговорките си до най-малко, защото този път бременността ѝ се оказала много тежка и доста постоянно ѝ се гадело.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР