Повечето деца мечтаят да отидат в Дисниленд“, но последното желание

...
Повечето деца мечтаят да отидат в Дисниленд“, но последното желание
Коментари Харесай

Последно желание: 10-годишно момиченце с рак "се омъжи“ за свой съученик

Повечето деца мечтаят да отидат в „ Дисниленд “, само че последното предпочитание на 10-годишно момиченце, болко от рак на кръвта и на костния мозък, е да се омъжи. Ема доста желала да бъде брачна половинка и да има три деца. На момиченцето от Северна Каролина обаче бил лишен шансът да порасне и да премине през тези житейски събития.

Това е най-често срещаният тип рак при децата, за благополучие след лекуване множеството от тях имат добър късмет за възобновяване, оповестяват локалните медии и Kennedy News.

Необходимите 70 000 евро бяха събрана за по-малко от 24 часа

През юни родителите на Ема обаче схващат, че ракът на щерка им е нелечим и ѝ остават единствено няколко дни живот.

Земният ѝ път завършва на 11 юли тази година, само че 20 дни преди гибелта ѝ приятелят ѝ от началното учебно заведение извършва част от най-голямото и предпочитание.

Още от 8-годишни двете деца желали да се оженят. Даниел взема решение да влезе в облика на жених, с цел да зарадва Ема.

Майките на двете деца провеждат „ сватбено празненство “ за учениците в началното учебно заведение в двора на бабата на момиченцето.

„ Той има златно сърце и в действителност обича Ема “, споделя нейната майка Алина Едуардс.

На 29 юни към 100 посетители идват на тържеството, с цел да чуят щастливото „ Да “ на момиченцето. Бащата на Ема я води до " олтара " в инвалидна количка. За година ракът е направил дупки в костите на краката ѝ. Четири седмици преди „ сватбата “ тя даже не знаела, че ще почине.

Необходимите средства са непостижими за фамилията на Иво

Докато се обличала за сватбата си, Ема изпитвала мощни болки, само че не желала болкоуспокояващи, с цел да не заспи.

„ Беше толкоз скъп миг и всичко сработи, наша другарка извърши церемонията, друга прочете фрагмент от Библията, а най-хубавата другарка на Ема беше нейна шаферка. Според нея бракът беше просто развлечение. И тя го изживя точно по този метод “, споделя Алина.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР