Повече от ясно е, че за да изглежда хубава, едва

...
Повече от ясно е, че за да изглежда хубава, едва
Коментари Харесай

7 начина да разберем дали сме прекалили с грима

Повече от ясно е, че с цел да наподобява хубава, надали има жена, която да не употребява грим. Той е главен съставен елемент от женската хубост. Подчертава хубавите черти на лицето, " отваря го ", а когато се постанова скрива и някои от несъвършенствата на представителките на нейния пол.

Но какво се случва, в случай че сме изцяло захласнати от гримирането? Ако започваме все по-често да прекаляваме? И по какъв начин да осъзнаем, че го вършим, с цел да спрем това деяние?
5 стила на гримиране, които би трябвало да оставите в предишното
Както при всяко нещо, при грима също има водещи и минали трендове. Трябва да се научите да ги следвате и спазвате, с цел да бъдете постоянно...
Прочети повече
Ако...

1.  Прекарвате по-голямата част от времето си в огледалото: когато даже не можете да се концентрирайте върху диалог, когато вървите по улицата и даже се гледате в прозорците на колата... може да имате два казуса, пресилен егоцентризъм или фикс идея за вашия грим.

2. Хората ви гледат необичайно, когато сте без грим: Ако даже и най-хубавите ви другари са сюрпризирани, в случай че ви видят без грим, може прекалявате. Гримът би трябвало акцентира естествената ви хубост, а когато създавате ново лице... това е знак, че употребявате прекалено много грим.

3.  Всички ръкави на блузките ви са изцапани: Ако когато почешете врата, деколтето или лицето си, ръкавите на блузите ви най-после станат кафяви да вземем за пример, това е знак, че употребявате прекалено много основа. Не забравяйте, че " по-малко е повече ", по-малко основа е равно на по-чисти облекла.
Какво ще се случи с вас, в случай че спрете да се гримирате
Представата ни за красива визия постоянно се свързва с грима. За него отделяме много време, стараем се да създадем положително усещане и да у...
Прочети повече
4. Носите кутията за грим на всички места: Успокойте се, успокойте се, не се паникьосвайте! Всички носим червило в чантата си, само че когато дамската ви чанта е претъпкана с каква ли не козметика, това е явен е знак, че употребявате прекомерно доста грим.

5. Докосвате основата и маската на всеки час: Това може да е знак, че употребявате прекалено много грим или че козметиката ви е доста неприятна. Когато приключите с гримирането на сутринта - забравете за грима, сигурно ще е съвършен и бъдете сигурни, че хората не го гледат с лупа! Също по този начин не е целесъобразно да употребявате серпантина повече от един път, тъй като оставя миглите твърди като жици.

6. Отнема ви повече от 30 минути, с цел да се гримирате: Не приказваме за почивни дни или специфични събития, само че в случай че прекарвате повече от половин час в гримиране дневно, би трябвало да измененията нещо в мисленето си по най-бързия метод.

7. Бихте могли да си извършите преди и след гримиране фотография: Ако откакто се гримирате изглеждате като някой различен, в случай че можете да ограбите банка измежду бял ден, тъй като даже майка ви няма да ви познае, това е повече от явен знак, че употребявате прекалено много грим!
5 грим съвета за начинаещи
Гримът е изкуство и дамите, които го владеят, с лекост впечатляват близките. Но както може да спечелите доста от добре направения грим,...
Прочети повече
Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР