Повече от час и половина стояхме на едно място, след

...
Повече от час и половина стояхме на едно място, след
Коментари Харесай

Кошмар за пътници от Бургас, спаха на гарата в Стара Загора след катастрофа край Чирпан

Повече от час и половина стояхме на едно място, след конфликт с лека кола, споделя млада жена

Пътуването ни с трен от Пловдив до Бургас се трансформира в същински призрачен сън, споделя млада жена, пристигнала на гарата в морския град тази заран с огромно забавяне. Вместо за четири часа, изминахме дистанцията за 11, прибавя тя. 

Бързият трен №8641 за Стара Загора отпътува от гара Спасово с 90 минути забавяне след случай на стоманения път, оповестиха от БДЖ. Това обаче се оказало съдбовно за пътуващите в него бургазлии, защото те имали прикачване в Стара Загора, а експресът „ Чайка “, на който трябвало да се качат, тръгнал по разписание в 21:15 часа и им се наложило да спят на гарата в очакване на идващия трен. Той потеглил в 04:01 часа и дошъл в Бургас след към два часа. 

Междувременно БНР заяви, че при злополуката, поради която пасажерите изпуснали „ Чайка “-та, по знамение не е имало жертви. Край Чирпан влакът София – Стара Загора блъснал лек автомобил на железопътен прелез. Няма потърпевши при случая, осведоми бТВ. 

Автомобилът не е спрял на прелеза, който е без преграда, само че със сигнализация. Влакът е блъснал единствено предната ризница на колата. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР