Повече от 580 000 легла, продадени на търговци на дребно,

...
Повече от 580 000 легла, продадени на търговци на дребно,
Коментари Харесай

Повече от 580 000 легла, продадени в Walmart, Wayfair и Overstock, изтеглени, защото могат да се счупят или срутят

Повече от 580 000 кревати, продадени на търговци на дребно, в това число Walmart и Wayfair, са изтеглени, тъй като могат да се счупят, провиснат или да се срутят, до момента в който се употребяват, създавайки риск от рухвания и пострадвания.

Производителят на леглото, Home Design, е получил 128 отчета за увисване, строшаване или сриване на леглата, което е довело до 36 пострадвания, съгласно уведомление за евакуиране от 18 януари от Комисията за сигурност на потребителските артикули на Съединени американски щати. Изтеглянето обгръща към 527 000 кревати, продадени в Съединени американски щати и почти 56 000 единици, продадени в Канада.

Изтеглянето обгръща няколко разнообразни модела и размери на тапицирани нископрофилни общоприети и платформени кревати от Silver Lake, основана в Индиана Home Design. Както Home Design, по този начин и CPSC приканват потребителите с изтеглените кревати да спрат да ги употребяват неотложно, както и да се свържат с компанията за безвъзмездна замяна на летви и странични парапети.

Потребителите могат да дефинират дал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР