Повече от 500 опечалени - включително непознати - се наредиха

...
Повече от 500 опечалени - включително непознати - се наредиха
Коментари Харесай

Погребение на Рис Уилямс: Тълпи се извиха по улиците, за да отпразнуват тийнейджър, който планираше собствена служба

Повече от 500 опечалени - в това число непознати - се подредиха по улиците и препълниха черква, с цел да отпразнуват живота на драматичен младеж, възнамерявал личното си заравяне в продължение на години.

Тълпите носеха фланелки на ФК Ливърпул или аления цвят през днешния ден, с цел да почетат Рис Уилямс, огромен почитател на клуба, който умря предишния месец след пътуването си с рядко заболяване булозна епидермолиза (EB) и припадък на сепсис и пневмония.

Семейството на младия мъж предложения членове на обществеността и пресата на погребението в енорийската черква в Болтън, на което Рис дойде в катафалка на ФК Ливърпул, която водеше върволица от транспортни средства, като 300 мотоциклета, Ферари и камион Оптимус Прайм от обичания кино франчайз на Рис Трансформърс.

18-годишният Рис уточни това като част от няколко стремежи за погребението си, което планираше от 13-годишна възраст, откакто сподели на майка си Таня Мурс той беше " подготвен пеперудите да го отнесат ". Бяха събрани повече от £16 00...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР