Повече от 47 000 посетители от България и Европа разгледаха

...
Повече от 47 000 посетители от България и Европа разгледаха
Коментари Харесай

Над 47 000 посетители разгледаха мегафорума за агробизнес, вино и храни в Пловдив

Повече от 47 000 гости от България и Европа разгледаха четвъртото издание на мегафорума за агробизнес, вино и храни. То се организира от 21 до 25 февруари в Международен панаир Пловдив и провокира същински възторг и измежду участниците, и измежду гостите, които дойдоха от над 10 страни: Турция, Гърция, Македония, Украйна, Франция, Италия, Германия, Финландия, Япония, Армения и други страни.

Имаше доста групи експерти – фермери, енолози и енотърговци, дистрибутори на хранителни артикули, хотелиери, ресторантьори и дизайнери. Десетки хиляди ценителите пристигнаха да опитат напитките и храните в Града на виното и деликатесите, където бяха ситуирани експозиции на изложбите „ Винария “, „ Фудтех “ и „ Вкусове от Италия “.

63 183 чаши са употребявани в дегустациите на виновност и алкохолни питиета – връх за всички сходни изложби в България, обявиха от компанията, която се грижеше за тяхната доставка. На близо 90% от изложителите в Града на виното и деликатесите се наложи да докарат спомагателни количества от своите артикули, тъй като бързо се разпродаваха.

Със същите триумфи се похвалиха и участници в Международната селскостопанска галерия. Само в първия ден направихме толкоз покупко-продажби, колкото на миналогодишната „ Агра “, а до края продадохме всичко и имаме поръчки за още контракти, обявиха от българска компания – огромен производител на земеделска техника. Намираме нови клиенти, подчертаваха представители на доста компании, предлагащи машини, инвентар, семена и посадъчен материал, торове и препарати. Техните експозиции бяха обсадени от гости от първия до последния ден.
Голям интерес провокира и новото ревю „ Дибла – хрумвания и артикули за интериора “. Стотици посетители останаха до последната минута, а множеството изложители си потеглиха с контракти за нови партньорства и поръчки.

Препълнена с гости експерти беше и палата 10, където бяха ситуирани най-новите технологии, съоръжение и материали за лозарството, винарството и хранителната индустрия.

Силно усещане направи и ревюто „ Апи България “ с разнообразието от мед и пчелни артикули. Храните и виновността, презентирани във „ Вкусове от Италия “, се радваха на извънреден интерес, безапелационни са уредниците. Повечето компании обявиха, че ще участват и идната година. Същата е настройката на участниците и в другите изложения - общо над 700 компании от 33 страни, които демонстрираха последно потомство технологии, техника, артикули и услуги по цялата верига от полето до трапезата.

Мегафорумът за агробизнес, вино, храни и дизайн доближи образа и стандартите на най-реномираните панорамни изложби от този вид в Европа, разяснява доктор Иван Соколов, основен шеф на Международен панаир Пловдив, който провежда огромното икономическо събитие без аналог на Балканите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР