Повече от 20 години животът на Галина Георгиева се върти

...
Повече от 20 години животът на Галина Георгиева се върти
Коментари Харесай

Шампионката по танци Галина Георгиева смени посоката ВИДЕО



Повече от 20 години животът на Галина Георгиева се върти към латиноамериканските танци. Печелила е редица надпревари дружно с колегата си Веселин Христакиев. Сред оценките в дома й е и това за първенец на България по спортни танци. Само за един месец те съумяват да завоюват три златни медала, последният от които е от Меджународният шампионат WFSF INTERNATIONAL в Албена, когато затвърждават купата Шампиони на България. А треньорската си кариера практикува в Стара Загора, София и в Пловдив, където живее от няколко години. В София е имала зала дружно с Атанас Месечков. И по този начин, до момента в който един ден не взема решение да промени професионалната си посока. Става треньор по личностно развиване.



Амбициозната дама споделя, че треньорът по личностно развиване не дава на хората ноу-хау по какъв начин би трябвало да се живее. Той демонстрира, че има и друга посока, тъй като, по думите й, множеството българи са с тунелно зрение. Именно поради това те не съумяват да си оказват помощ сами и се постанова някой да им покаже всички благоприятни условия. В такава обстановка изпаднала и дама, която се труди като управител на компания и макар високия пост, който заемала, не се чувствала задоволена от живота си.

Обади ми се и ми сподели: Галина, аз пропилявам своята сила. Ти си доста енергична. Как да бъда като теб?

Започнахме да търсим къде пилее силата си.

Оказа се, че я разпилява сред брачна половинка си и любовниците

Това се случва нормално, когато нямаш самопризнание от родителите и основно от майката, изяснява Галина Георгиева и прибавя, че откакто разкрили казуса, почнали да работят по придобиване на убеденост.



По думите й, увереността се реализира извънредно елементарно. Просто би трябвало да си дадем сметка какво сме постигнали. И тъй като не всеки има високи достижения - Галина им давала най-простите образци, като този, че са се научили да карат или да завиват крушка. Споделя, че самата тя дълги години е считала умеенето си да танцува за даденост.

„ Впоследствие разбрах какъв брой е мъчно човек да бъде теоретичен да управлява краката си, ръцете си, да се движи в ритъма “, изяснява Галина Георгиева. Съветва хората, които са неуверени в себе си, да извадят лист и химикал, да седнат и да напишат сред 20 и 50 свои качества. Това било единствено началото на трансформацията, само че последващите лечения и упътвания водели до замайващ резултат -

нямало и помен от плахия в миналото човек.

Като треньор по личностно развиване - с изключение на съвещания, тя дава и безвъзмездни препоръки във Facebook страницата си. Тематиките сортира по отношение на въпросите, с които се обръщат най-често хората към нея. Обикновено българите се интересували по какъв начин да спрат да бъдат угодни на всички, да се тревожат по-малко, за какво дамите притеглят слаби мъже, по какъв начин дамите да бъдат мощни, само че да запазят женствеността си.

Галина Георгиева обаче не загърбва напълно танците. Решава да ползва танцова терапия на хората. Тя е първата в България, която съчетава логиката на психиката с танца. По думите й, човек може да се излекува от съвсем всяка болест танцувайки. Тези, които са кибритлии, трябвало да се носят в ритъма на валса, тъй като в танца имало доста вдишвания.

„ Вдишвайки, ти пълниш дробовете си с О2, с което напрежението стартира да понижава “, изяснява Георгиева. Страдащите от проблеми със ставите пък е целесъобразно да танцуват куикстеп поради множеството прикляквания, които въздействат добре на ставите.

Бели денсът се предлага при проблеми с матката и корема,

тъй като при него интензивно взе участие коремната мускулатура. Танцът на кокетките е ча-ча-ча, при меланхолия на помощ идва самбата, а при яд - пасо добле.

Треньорът по личностно развиване Галина Георгиева оказва помощ на хората в решаването на проблемите им и с мандала танц. Той способства за отключване на женската полова сила. „ Танцува се, като се вършат осмици в ханша. Същите придвижвания се извършват и с ръцете. Това символизира безкрайността на Вселената и по този метод минаваме през всички 7 чакри - някои от тях дават отговор за половата система, други за сърдечносъдовата, за привличане на повече пари “, изяснява Галина Георгиева и прибавя, че самата процедура не е лесна.

„ Където има съпротивления и блокажи, ръцете омаляват, раменете стартират да тежат. Хората се прозяват, стартират да текат сълзи, когато има проблем в родовата система. Възможно е и извъртане на дланите “, коментира Георгиева. От това тя разбирала какъв е казусът и започвали да работят по превъзмогването му.

В мандала тя работи с дамите и за основаване на персонални граници. За да не мърмори дамата у дома на мъжа си, пък се събират всички в кръг и стартират да мрънкат една на друга.

Треньорът по личностно развиване възнамерява в края на август или началото на септември да направи семинар с пловдивчани в прочут пловдивски хотел. Там Галина Георгиева ще им даде потребни препоръки и рекомендации.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР