Повече часове за кормуване и по-висока цена на шофьорските курсове.

...
Повече часове за кормуване и по-висока цена на шофьорските курсове.
Коментари Харесай

Асоциацията за квалификация на автомобилистите: Цената на един моточас остава същата

Повече часове за кормуване и по-висока цена на шофьорските курсове. Вероятно сумата ще надвиши 1000 лева Тази тематика още веднъж излиза на дневен ред, откакто преди дни служебния транспортен министър заприказва за измененията. Те са заложени в наредбата за шофьорски курсове, само че до момента няма ясно решение за новите правила.

по сегашните правила часовете за кормуване са 31, а съгласно предложенията би трябвало да станат 42. Това неизбежно ще се отрази и върху цената на шофьорските курсове, като междинната сега е сред 750 и 900 лева

" На курсистите им липсват им обикновени двигателни умения и привички. Това се придобива и се реализира, само че не може със настоящия брой часове. Виждате придвижването какъв брой доста набъбна, то стана към този момент съвсем невероятно в избрани часове да се грижи без да има нужните умения ", сподели ръководителят на Асоциацията за подготовка на автомобилистите Красимир Георгиев.

По думите на Георгиев часовете за кормуване доста от дълго време са незадоволителни, защото " тази численост е закована в едно време, в което колите бяха 2-3 пъти по-малко ".

" Цената няма да се увеличи - цената на един моточас е същата, просто стават повече ", акцентира ръководителят на Асоциацията за подготовка на автомобилистите.

Георгиев означи, че цената на шофьорските курсове у нас са най-ниски в Европа.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР