Потвърдена присъдаРешението може да се обжалваАпелативният съд в Пловдив потвърди

...
Потвърдена присъдаРешението може да се обжалваАпелативният съд в Пловдив потвърди
Коментари Харесай

17 г. затвор за мъж, убил съпругата си заради чаша ракия

Потвърдена присъда
Решението може да се апелира

Апелативният съд в Пловдив удостовери 17-годишната присъда на Николай Накев за ликвидиране, осъществено в изискванията на домашно принуждение.

Мъжът бе приет за отговорен, че в края на юли 2021 година съзнателно е умъртвил брачната половинка си в жилището им на ул. “Герлово ” в града под тепетата. До жестокия побой се стигнало, откакто брачната половинка му Мария взела от ръката на мъжа си чашата му с ракия и я изпила. Това вбесило Николай и той почнал да я постанова с дървена летва от подматрачна рамка на спалнята.

По време на следствието станало ясно, че двамата били семейство от 2008 година. Опитвали се да имат дете посредством ин витро процедури, само че не се получавало. Това довело до корист с алкохол и кавги в фамилията. След съдбовния пердах Николай лежащ да спи. Няколко часа по-късно се събудил и заварил жена си неподвижна, застанала в неестествена поза. Извикал помощ на телефон 112, само че пристигналият доктор единствено установил гибелта на потърпевшата.

Според апелативните съдии наказване от 17 години затвор се явява изцяло заслужено и подхожда на степента на социална заплаха на действието и дееца. Решението на магистратите може да се апелира или стачкува пред Върховен касационен съд.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР