Потресаващо е състоянието на т. нар. нови парцели в Софийските

...
Потресаващо е състоянието на т. нар. нови парцели в Софийските
Коментари Харесай

Тела се валят в кал до колене на Централните софийски гробища

Потресаващо е положението на така наречен нови имоти в Софийските централни гробища. Това алармират читатели. Става въпрос за новоотпуснатите места - в посока към ТЕЦ-София.

Снимки и видеа - какво е дереджето на мястото разгласява и духовник Владимир Дойчев, който служи там.


В София, където се бориш с връзки и постоянно с заплащане под масата, с цел да се " уредиш " в Централните, телата безусловно тънат в тиня, а околните - както споделят - от време на време могат само с гумени ботуши да преодолеят лепкавата кал.


На фотосите и видеата е алеята сред така наречен нови парцели.


Отдолу хората споделят истории по какъв начин бутат катафалки или по какъв начин те затъват:

" На 14-и, сряда, бях на заравяне там. Катафалката затъна в калта. Колите ги оставихме край един ред гробове и поле и газихме в калта до гроба и в коловозите от катафалката ", пише столичанка.

Хората всеобщо под постинга отбелязват Общинско дружество " Гробищни паркове " и кметицата Йорданка Фандъкова. Като иронично им пожелават " радостно посрещане на празниците ". Оттам към този момент реакция няма, а фамозното дружество не е известно и да има представител.

" Честно казано, молитвата ни за починалите ни се удава по-лесно, в сравнение с молитвата за способените институции ", тъмно заключава в едно от оповестените видеа свещеникът.


Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР