Потребителка на Reddit осигури уволнението на колега на покойния си

...
Потребителка на Reddit осигури уволнението на колега на покойния си
Коментари Харесай

Вдовица получи снимка на пениса на колега на покойния си съпруг

Потребителка на Reddit обезпечи уволнението на сътрудник на починалия си брачен партньор. Вдовицата, която употребява прякора throwRA799577, откри метод да му отмъсти за пикантните фотоси и откровения флирт в чата си с него, почнал единствено три седмици след гибелта на брачна половинка ѝ.

„ Когато ми изпрати за първи път известие, попитах от кое място е взел номера ми. Той ми отговори, че го е получил от брачна половинка ми. Първоначално бях просто раздразненa, само че с времето започнах да виждам нотки на флирт в известията му. В течение на няколко дни те ставаха все по-неподходящи, след което го помолих да спре “, написа throwRA799577.

Вместо това събеседникът, който се показа като Тед, изпрати на вдовицата фотография на пениса си, като означи, че знае какъв брой самотна е дамата в този момент и ѝ предложи компанията си.

На идната заран throwRA799577 отиде във компанията, в която работеше брачният партньор ѝ, и описа на директния началник на Тед за неговите ексцентричности. Впоследствие мъжът бил уволнен.

„ След това Тед ми писа, че нямам право да вървя да се окайвам от него на работодателя, тъй като това лишава него и децата му от прехранване. Той също по този начин означи, че това не е работен въпрос. Майка ми частично се съгласи, че не трябваше да слага детето Тед на ръба на оцеляването”, сподели throwRA799577, отбелязвайки, че в този момент се съмнява в правилността на решението си да се оплаче на компанията.

Потребителите на Reddit обаче поддържаха дамата. Според множеството от тях фактът, че Тед е бил сътрудник на починалия брачен партньор на авторката на поста, прави работодателя му замесен в спора. Освен това мнозина посъветваха вдовицата да подаде тъжба в полицията за преследването, написа jenata.blitz.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР