Потребителите на TikTok плащат с охота на любимите си стриймъри(снимка:

...
Потребителите на TikTok плащат с охота на любимите си стриймъри(снимка:
Коментари Харесай

TikTok стана рекордьор по важен показател


Потребителите на TikTok заплащат с ненаситност на обичаните си стриймъри
(снимка: CC0 Public Domain)

През миналата 2023 година потребителите на приложението за къси видеа TikTok са похарчили 10 милиарда $. Така TikTok става първото приложение, в което разноските в границите на една година доближават въпросната сума – това е съвсем 16% от цялата промишленост на приложенията.

Въпреки че е обществена мрежа без забележителни покупки, TikTok разрешава на потребителите да заплащат на обичаните си стриймъри и основатели. Гигантската изхарчена сума, за която оповестява Блумбърг, се дължи на известността на приложението.

Общо през 2023 година разноските на потребителите за приложения (с изключение на игри) възлизат на 64 милиарда $, спрямо 57,5 ​​милиарда $ през 2022 година Тоест на TikTok се падат повече от 15% от общата сума.
още по темата
Интересна констатация от отчета е, че разноските на потребителите за приложения надвишават разноските за игри през предходната година.

Заслужава да се означи и фактът, че през 2023 година потребителите на смарт телефони прекарват приблизително към 5 часа дневно на мобилното си устройство. Лидер по този индикатор е Индонезия с резултат от малко над 6 часа дневно.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР