Потребителите на стрийминг платформата на HBO – HBO GO, вече

...
Потребителите на стрийминг платформата на HBO – HBO GO, вече
Коментари Харесай

Платформата HBO GO вече е достъпна с директен абонамент

Потребителите на стрийминг платформата на HBO – HBO GO, към този момент може да се абонират непосредствено за нея, без да е належащо да подписват контракт с кабелен оператор, заяви capital.bg. Така платформата влиза в конкуренция с Netflix, която участва на българския пазар от 2016 година

От през днешния ден HBO дава опция за абонамент за онлайн услугата непосредствено с крайните клиенти в България, Словения, Хърватия, Сърбия, Черна гора, Македония и Босна и Херцеговина.

Едномесечният абонамент е на стойност 9.90 лв.. За съпоставяне - таксата в Румъния е 4.99 евро, в Унгария, Чехия и Словакия 6.99 евро, а в Съединени американски щати е 15 $ на месец. Месечната такса за един от директните съперници на HBO GO - Netflix, e от 8 до 14 евро на месец.

Филмите и сериалите в HBO GO могат да се гледат на компютър, смарт телефон, таблет, Samsung Smart TV, през Chromecast, на Apple TV и Playstation 3 и 4. Всеки клиент на услугата може да добави до пет устройства към акаунта си с опция за по едно и също време гледане на две устройства. Абонатите могат да се записват непосредствено на уеб страницата на HBO GO и да употребяват наличието гратис 1 месец, след което да преценяват дали да продължат да употребяват услугата.

Повече четете тук.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР