Потребителите на приложението за достъп до подкасти (онлайн аудио и

...
Потребителите на приложението за достъп до подкасти (онлайн аудио и
Коментари Харесай

Гугъл спира онлайн приложение за аудио и видео съдържание и предлага алтернатива

Потребителите на приложението за достъп до подкасти (онлайн аудио и видео съдържание), основано от " Google " (Google), са привлечени от опростения и комфортен метод за неговото потребление, заради което то е изтеглено над 500 милиона пъти на мобилни устройства, снабдени с операционната система " Андроид " (Android). Въпреки това софтуерната компания разгласи, че следващата година ще спре поддръжката на това онлайн приложение, съобщи ДПА. 

Решението е взето за потребителите на " Google подкастс " (Google Podcasts) да се насочат към обществената медия " Ю Тюб " (YouTube), която в последно време е все по-популярна и измежду феновете на онлайн наличие, показано посредством подкастове. Това се споделя в известие на " Google ", чиято благосъстоятелност е онлайн платформата за шерване на музикално и различен тип аудио и видео наличие. 

През 2024 година ще бъде прекъсната поддръжката на " Google подкастс " и на потребителите ще бъде дадена опция да трансферират своите подкасти в платформата за шерване и лъчение в онлайн пространството на музикални видео и аудио файлове " Ю Тюб мюзик " (YouTube Music), показва софтуерната компания. Тя добавя, че цифровите принадлежности, посредством които ще бъде допустимо прехвърлянето на аудио и видео наличие, ще бъдат конфигурирани " през идните седмици и месеци ", откакто " Google " събере мнения на консуматори по отношение на идната смяна и ги проучва. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР