Потърсихме най-добрите места за плаж в София... Потърсихме най-добрите решения

...
Потърсихме най-добрите места за плаж в София... Потърсихме най-добрите решения
Коментари Харесай

В търсене на най-добрите места за плаж в София

Потърсихме най-хубавите места за плаж в София... Потърсихме най-хубавите решения за горещите летни дни... И признаваме, че начин на живот веригата „ Pulse FitnessSpa ” ни впечатли със загрижеността си и през горещите летни дни за своите клубни членове освен това изцяло гратис. Специално за лятото веригата фитнес и спа центрове е основала прохладни точки навън „ Pulse Beachеs ”.
Най-добрата опция за плаж в София
Лято е! И в случай че нямаш опцията в този миг да си на море, ти предлагаме най-хубавите съгласно нас други възможности за плаж в София! Всъщност представяме ти тъкмо три различни места, на които можеш елементарно и прелестно да събираш бронзов загар в столицата:
Външен басейн Pulse Beach West Park
Със своите 25 метра дължина, и 1.6 / 1.8 метра дълбочина външният басейн на „ Pulse FitnessSpa West Park ” на бул. Д-р Петър Дертлиев 60 е идеално място, както за отмора в горещите летни дни, по този начин и за надпревари по кроул.

За тези, които търсят усамотение и цялостен релакс, разполагаем е плаж с десетки шезлонги, кревати и пуфове, както и външен бар на басейна, от който можете да си поръчвате цеолдневно безалкохолни и алкохолни коктейли, снакове, био сандвичи и плодове.

Водни огледала в “Pulse FitnessSpa Bulgaria ” и “Pulse FitnessSpa Platinum ”
Любителите на красивия бронзов тен ще оценят модерните „ водни огледала ” в “Pulse FitnessSpa Bulgaria ” на бул. България 132 и „ Pulse FitnessSpa Platinum ” на ул. Резбарска 47 с високите комфортни шезлонги, лежащи сякаш върху самата вода.

Всъщност това са особено построени външни шезлонги, сложени върху водни платформи, наподобяващи салове. Така нареченото „ водно огледало “ отразява слънчевата светлина и по този метод дава по-равномерно завършен загар, а естествената разхлаждаща дарба на водата трансформира това преживяване в същински летен лукс.
Бъди Happy, даже и в най-горещите дни в София!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР