, посветен на историята на мобилните телефони, ще бъде отворен

...
, посветен на историята на мобилните телефони, ще бъде отворен
Коментари Харесай

Мобилните телефони вече ще си имат свой музей

, отдаден на историята на мобилните телефони, ще бъде отворен през ноември и ще включва над 2000 разнообразни мобилни телефона от 200 разнообразни компании.

Създателите на музея са Бен Ууд и Мат Чатърли, специалисти в мобилните телефони. Музеят ще покаже развиването на мобилните телефони от 1984 година до през днешния ден. Тяхната концепция е това в бъдеще да прерасне във физическа галерия, тъй че повече хора да могат да видят сбирката от телефони.

„ Събирам телефони повече от 25 години. През последните 30 години мобилният телефон се трансформира в неразделна част от обществото и разнообразният дизайн, от първите портативни телефони до най-новите смарт телефони, е нещо, което би трябвало да се види. „ Когато се отвори онлайн музеят, ние желаеме той да бъде богат източник на образование и метод да вдъхновим младежите да продължат да основават свои лични невероятни мобилни нововъведения в бъдеще. “

ще включва и мостри от първите мобилни телефони, постоянно огромни и тежки устройства, които едвам са били портативни, до най-новите смарт телефони, които в този момент разполагат с най-съвременни фото и видео камери, както и сгъваеми екрани.

Уебсайтът на музея също по този начин осведоми жителите да се свържат със основателите му, ако желаят да дарят част от телефоните, които липсват в сбирката им. Веднага ви споделяме какво им липсва: Nokia 7705 Twist, Nokia N950, Motorola Aura, Ericsson T66 или Ericsson T68m Gold.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР