Посвещава се на по-перспективната валута Bitcoin CashПо думите на Емил

...
Посвещава се на по-перспективната валута Bitcoin CashПо думите на Емил
Коментари Харесай

Основателят на Bitcoin.com се отърва от биткойните си

Посвещава се на по-перспективната валута Bitcoin Cash

По думите на Емил Олденбург, бъдещето принадлежи на Bitcoin Cash (снимка: Breakit.se)

Емил Олденбург, механически шеф, съосновател на портала Bitcoin.com и на шведската биткойн борса Safello, наподобява е песимистичен за капацитета на най-популярната сега криптовалута.

По неговите думи, вложенията в биткойн са най-рискованите, които човек може да направи. Нещо повече, Олденбург e продал всички сови виртуални монети, заяви BusinesInsider.com.
още по тематиката
С този си ход, техническият шеф на Bitcoin.com не излиза от бизнеса. Той се посвещава на Bitcoin Cash – клон на биткойн, образуван след разделянето на криптовалутата през август т.г. В момента курсът на Bitcoin Cash е към 2300 $.

Един от проблемите на биткойн е високата цена на транзакциите и бавното им осъществяване. Същевременно, заплащането за транзакциите непрекъснато нараства дружно с повишаването на самата криптовалута.

Олденбург твърди, че доста почитатели на биткойн единствено купуват криптовалута и до момента не са се сблъскали с процеса на продажба. „ Когато хората схванат по какъв начин работи системата, ще стартират да продават ”, показва експертът.

За съпоставяне, Bitcoin Cash няма сходни проблеми. Ето за какво уеб сайтът Bitcoin.com последователно се дистанцира от главната криптовалута и приключва развиването на съответните услуги.

Олденбург счита, че точно Bitcoin Cash ще стане новата валута за всекидневно потребление, от която се нуждае светът.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР