Пострадалият привърженик на Пирин, откаран в болница четвърт час преди

...
Пострадалият привърженик на Пирин, откаран в болница четвърт час преди
Коментари Харесай

Пострадалият фен от "Пирин" - "Левски" е украинец


Пострадалият последовател на " Пирин ", откаран в болница четвърт час преди края на мача с " Левски ", е украинец.

Владимир Будников живее и учи в Благоевград от 3 години. Той е измежду доброволците от " Автобуса на вярата ", посредством който клубът подаде ръка на бягащи от съветската военна атака.

Според информацията, оповестена в една от почитател страниците на " орлетата ", Будников си блъснал главата в стълбите няколко пъти по време на конфликтите с служителите на реда и бил откаран по неотложност към " Пирогов ".

Публикацията на почитателите на " Пирин " в обществените мрежи:

" Тъжна новина бележи мача през днешния ден. Не знам какво стана тъкмо когато нашите почитатели възпламениха димките, само че малко по-късно Украинското момче (Володимир) Владимир Будников бе влачено по стълбите като парцал от служителите на реда. Разбрах от другите почитатели, че няколко пъти си е блъснало главата в стълбите и бе изнесено още веднъж с влачене долу на терена където снимат фотографите. Момчето легна на земята и беше в несвяст, тежко дишаше, може би беше и с комоцио. Единият фотограф се опита да го свести с вода, само че той не реагираше.

" После единият служител на реда сякаш се обади за кола за спешна помощ, само че пристигна един човек, който не приличаше на доктор. Натисна го на корема и той изпищя от болежка. След това му стискаше бузата и го питаше по какъв начин се споделя, той се опита нещо да каже, само че сподели 2-3 думи, които не разбрах. Или сподели нещо на украински или несвързано говореше. През цялото време се свиваше от болежка. След това този сякаш доктор, който пристигна най-сетне се обади за кола за спешна помощ, обаче колата за спешна помощ закъсняваше и аз питах какво става, единият служител на реда ми сподели, че чакат позволение от делегата. "

" След малко колата за спешна помощ дойде. Качиха го в колата за спешна помощ очевидно в доста неприятно положение. Откаран е в незабавното. Преди малко запознат съм един почитател, че по неотложност е вдигнат за Пирогов. Момчето не е бито, както някои почитатели ме питаха. Просто пристигна в това положение. На полувремето беше един от наградените доброволци, които пътуваха с " Автобуса на вярата " до Украйна и назад. По фотосите можете да видите положението му. "



За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР