Пострадалият е откаран в местната болница, където по-късно издъхнал. Семейната

...
Пострадалият е откаран в местната болница, където по-късно издъхнал. Семейната
Коментари Харесай

Последна Информация! Разтърсващо Със Своята Жестокост Убийство В България!

Пострадалият е откаран в локалната болница, където по-късно умрял. Семейната драма потресе жителите на града, откакто научиха вестта за случилото се точно на националния празник на България 3 март.

Първоначално племеникът Илиян твърдял, че родственикът му е паднал от леглото и по този начин се наранил, написа " Телеграф ". Медиците обаче установили няколко контузии по главата, които нямало по какъв начин да са от едно рухване. Лекарите разясниха, че в случай че е паднал, то вуйчото е трябвало да падне най-малко няколко пъти на главата си, с цел да пострада по този начин. При прегледа лекарите установили, че Илия е целият в остарели и пресни синини, имал счупени ребра, а крайниците му били съвсем некротизирали от измръзване.

След като открили, че възрастният мъж е подлаган на систематичен тормоз и принуждение, медиците подали сигнал в полицията. В хора да формираното досъдебно произвеждане станало ясно, че 34-годишният Илиян постоянно биел родственика си, за който сякаш поел ангажимент пред майка си, която отпътувала да работи в Гърция, да се грижи. Инвалидът бил оставян да гладува и държан на студено, тъй като нямало печка в стаята му. Съседите му знаели какво се случва, само че не смеели да се месят поради сприхавия манталитет на млад мъж.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР