Постоянно ви държим в течение на най-новия проект на емблематичния

...
Постоянно ви държим в течение на най-новия проект на емблематичния
Коментари Харесай

Ново звездно попълнение в екипа на Тарантино

Постоянно ви държим в течение на най-новия план на емблематичния режисьор Куентин Тарантино, " Имало едно време в Холивуд ", разрастващ се към действителни и кървави събития през 70-те години на предишния век в Лос Анжелис.

За филмите си режисьорът постоянно е подбирал невероятни актьорски сформира. Но до момента в който значително заглавия в Холивуд в последните години разчитат единствено посредством известни имена да привлекат публика към киносалоните, Тарантино " изсмуква " най-хубавото от всеки един артист, създавайки неповторим шедьовър от всеки собствен план.

Затова в този момент с интерес следим последните попълнения към звездния състав в " Имало едно време в Холивуд ". Отдавна към този момент знаем, че на екран за първи път ще се съберат носителите на " Оскар " Брад Пит и Леонарди ди Каприо - и двамата взели участие във филми на Тарантино, само че в никакъв случай до момента - дружно. Наскоро се удостовери и присъединяване на Маргот Роби като едно от основните настоящи лица в историята, а точно на злокобно убитата от сектата  " Семейство Менсън " бременна брачна половинка на режисьора Роман Полански, актрисата Шарън Тейт.

Към тях се причислиха и актьорите Бърт Рейнолдс, Кърт Ръсел, Тим Рот и Майкъл Медсън - до един взели участие в паметните филми на Тарантино.

Днес споделяме с вас още звездни имена, които ще добавят превъзходния екип. А това са Деймиън Люис, Дакота Фанинг, Клифтън Колинс младши, Тимъти Олифант, Емил Хърш, Люк Пери, Зоуи Бел, Никълъс Хамънд, Кийт Джеферсън и други Повечето от тях ще се въплътят в функциите на действителни лица. 

Деймиън Люис ще изиграе починалия актьор Стив МакКуин, с който фактически имат образна аналогия, Дакота Фанинг влиза в ролята на не безизвестна последователка на Менсън - Линет " Squeaky " Фтом, която получава доживотна присъда след опит за ликвидиране през 1975 година на президента Джералд Форд. Ролята на коафьора Джей Себринг - един от тримата другари на Тейт, загубил живота си дружно с нея - отива при Емил Хърш. Междувременно Никълъс Хамънд, който като дете играе Фридрих в спечелилия " Оскар " филм " Звукът на музиката ", ще играе режисьорът Сам Уанамейкър.

Сред целия този звезден състав, към момента не е ясно ще изиграе ли някой ролята на психопата Чарлс Менсън и ще забележим ли някого в ролята на Роман Полански.

В очакване сме на още вести по плана, който Тарантино даде обещание да бъде " може би най-близкото нещо до " Криминале ". 

Премиерата на " Имало едно време в Холивуд " ще се излъчи на 9 август 2019 година по целия свят.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР