Постоянните представители на страните-членки вчера са постигнали споразумение за начало

...
Постоянните представители на страните-членки вчера са постигнали споразумение за начало
Коментари Харесай

Politico: Компромис на България за пътя на Скопие към ЕС, МВнР: Позицията ни остава същата

Постоянните представители на страните-членки през вчерашния ден са постигнали съглашение за начало на договарянията със, след изработен компромис от България, оповестява „ Politico “, представено от БНР.
Страната ни признава македонския език и македонската еднаквост, а в подмяна Северна Македония ще би трябвало да признае историческата истина, дефинирана от София, че има българска основа в македонската еднаквост и основания по-късно македонски език, показва изданието.
От Министерството на външните работи оповестиха, че няма да разясняват обявата в " Politico ".
 Посланик Ангел Ангелов: България не може да промени позицията си по рамката за договаряния Посланик Ангел Ангелов: България не може да промени позицията си по рамката за договаряния
България не може да промени позицията си, защото има декларация на Народното събрание и решение на държавното управление. Това, което се приказва вътр...
Преди седмица Министерство на външните работи не отговори и на сходни въпроси, заложени документално от.
От Министерство на външните работи показват, още че позицията на България остава такава, каквато е утвърдена от Народното събрание.
Вицепремиерът разяснява през вчерашния ден, че " както България признава действителността, по този начин и Скопие би трябвало да признае предишното ".
Към момента България не може да поддържа преговорната рамка за Република Северна Македония в този тип, съобщи още Захариева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР