Постигането на целите за устойчиво развитие може да бъде част

...
Постигането на целите за устойчиво развитие може да бъде част
Коментари Харесай

Песков: Не Русия е виновна за влошения диалог със САЩ

Постигането на задачите за стабилно развиване може да бъде част от разговора сред Русия и Съединените щати, само че това не е по този начин, защото самият този разговор в този момент не е в доста положително положение.
Това съобщи пред кореспонденти Дмитрий Песков, представителят на съветския президент Владимир Путин. По този метод той разяснява изявленията на редица медии, съгласно които Анатолий Чубайс, специфичният представител на съветския водач за връзки с интернационалните организации за реализиране на цели за стабилно развиване, може да стане договарящ сред Кремъл и администрациите на определения президент на Съединени американски щати Джоузеф Байдън.
 Дмитрий Песков: Кремъл не е контактувал с екипа на Байдън Дмитрий Песков: Кремъл не е контактувал с екипа на Байдън
Кремъл не е имал контакти с представители на екипа на претендента за президент на Съединени американски щати Джо Байдън. Това заяви пред кореспонденти прессекретар...
" Постигането на задачите за стабилно развиване може да бъде един от съставените елементи на двустранния разговор сред Москва и Вашингтон, само че не е, защото този разговор като цяло в този момент не е в доста положително положение и не по виновност на съветската страна ", сподели Песков.
Той добави, че даже тази тематика да е една от съставните елементи на разговора, „ тя не би била единствената съставка “.
Говорителят на Кремъл акцентира, че Чубайс " ще се занимава съответно с тематиката за устойчивото развиване ". А с двустранните връзки, уточни прессекретарят на президента, „ се занимават външното министерство и други ведомства и президентът на Руската федерация “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР