Постери с правила за безопасност при земетресение получиха на работна

...
Постери с правила за безопасност при земетресение получиха на работна
Коментари Харесай

Община Благоевград и РДПБЗН – Благоевград раздадоха на директори на училища и детски градини постери с правила за безопасност при земетресение

Постери с правила за сигурност при земетресение получиха на работна среща шефове и представители на учебни заведения и детски градини в регионалния център.

Инициативата на Община Благоевград и Регионална дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ във връзка опустошителните земетресения в Турция, взели хиляди жертви, има за цел да осведоми децата по какъв начин да реагират при земетресение и кои са методите за отбрана при положение на сходно естествено злополучие.

В срещата участваха Дейвид Арабаджиев, секретар на Община Благоевград, Борис Механджийски, шеф на дирекция „ Финанси “, Боян Кондуров, шеф на районната пожарна работа в Благоевград и основен контрольор Георги Сарафов.

Представителите на РДПБЗН остават в подготвеност за открити уроци във всички учебни заведения и детски градини на територията на Община Благоевград, които имат предпочитание за по-широка разяснителна акция измежду подрастващите.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР