Поставено е осветление и видеонаблюдение в районаСеквоята до бл. 402

...
Поставено е осветление и видеонаблюдение в районаСеквоята до бл. 402
Коментари Харесай

Председателят на СОС в подкрепа на 100-годишна секвоя в „Овча купел“: Дървото вече е в регистрите

Поставено е осветяване и видеонаблюдение в региона
Секвоята до бл. 402 на ул. „ Промишлена “ в столичния квартал Овча купел е една от четирите великански секвои в София. Дървото е на 100 години съгласно жителите на квартала и е една от локалните забележителности. Усилията на жителите на квартала да защитят дървото от бъдещото застрояване в региона, бяха подкрепени от ръководителя на Столичния общински съвет Георги Георгиев.

С обява на страницата си във Facebook Георгиев заяви, че дървото към този момент е вписано в регистрите, а към този момент е и с коледна декорация.

Той благодари на дейните жителите на „ Овча купел “.

„ В навечерието на Рождество желая да благодаря на дейните жители от Овча купел за всичко, което направиха, с цел да защитят една забележителна секвоя, за която към този момент съм ви разказвал “, написа Георги Георгиев.

„ Освен че поставихме осветяване и видеонаблюдение в региона, дървото е нанесено в регистрите, а от през днешния ден към този момент е и с коледна декорация. Тя е моят коледен подарък за хората, от които научих доста скъп урок при започване на работата си отпред на общинския съвет - че дружно можем всичко.

Поздравления за неуморните бранители на секвоята: @Julia Rasheva @Zlatin Mladenski, @Georgi Ivanov @Maria Gavrilova и @Kamen Nikolov!, “ приключва шефът на СОС поста си.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР