Поставената под №4 София Кенин се класира за първи път

...
Поставената под №4 София Кенин се класира за първи път
Коментари Харесай

Впечатляващ обрат изпрати Кенин на 1/4-финал на Ролан Гарос

Поставената под №4 София Кенин се класира за първи път в кариерата си за 1/4-финалите на “Ролан Гарос”. 21-годишната американка от съветски генезис направи впечатляващ поврат против французойката Фиона Феро и победи с 2:6, 6:2, 6:1 за 1 час и 44 минути. Кенин правеше доста положителни къси топки, с които създаваше големи компликации на противничката си и това си пролича изключително в третия сет.
Six. Straight. Games.

Fiona Ferro is here to play. Leads Kenin 6-2.
— Roland-Garros (@rolandgarros) Кенин взе първите два гейма в мача, само че последва мощна серия за Феро. Представителката на домакините взе 6 следващи гейма, а с това и първата част. В идващите два в този момент обаче шампионката на Australian Open даде общо 3 гейма на съперничката си. Във втората част американката поведе с 5:1, а в решаващия трети сет завоюва първите 4 гейма. Тя бе доста близо и до задатък от 5:0, само че Феро въпреки всичко се пребори за маратонския пети гейм, с което за малко върна очакванията си за победа. Кенин обаче ги изпепели с гейм на нула, след което направи и пробив на нула и по този метод затвори мача в своя изгода.
All business gets the job done to reach a maiden QFs in Paris 2-6 6-2 6-1 over Ferro.
— Roland-Garros (@rolandgarros) За място на полуфиналите Кенин ще спори със сънародничката си Даниел Колинс или тунизйката Онс Жабер, сложена под №30 в схемата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР