Старши-треньорът на Интер - Маями, Херардо Мартино очаква Лионел Меси

...
Старши-треньорът на Интер - Маями, Херардо Мартино очаква Лионел Меси
Коментари Харесай

Тата Мартино: Съобразяваме се с годините на Лионел Меси

Старши-треньорът на Интер - Маями, Херардо Мартино чака Лионел Меси да бъде разполагаем за мача против Ди Си Юнайтед в неделя.

" Лео тренира добре през вчерашния ден. Ще вземем решение за присъединяване му в неделния мач след подготовка, само че сме оптимисти. Що се отнася до сряда, това беше удар в коляното, който го извади от мача. Нямах никакво желание да му давам отмора. Чувстваше се добре, само че по-късно се контузи и не можеше да дриблира добре с крайници, което го притесняваше.

Като цяло вземаме под внимание годините му и се съобразяваме, както при всеки състезател. Очевидно възрастта е проблем за Меси, само че всеки е изправен пред физическо изхабяване или несъразмерна приложимост. Когато играете три мача на седмица и два пъти гостувате, би трябвало да вземем това поради и да оценим, когато дефинираме състава. Но отсъствието на Меси в мача против Орландо се дължи само на травма ", цитира ESPN думите на Мартино.

36-годишният аржентинец пропусна мача от постоянния сезон на МЛС на Съединени американски щати и Канада с Орландо Сити (0:0) поради травма в коляното.
 Кирил Евтимов в
Кирил Евтимов в " Без запаси ": Как финтира Меси, какво му сподели Стоичков, за срещите с Чък Норис, Болт и доста други

Не пропускайте следващия епизод на подкаста на ТОПСПОРТ
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР