Поставената под номер 1 в ранглистата за жени Симона Халеп

...
Поставената под номер 1 в ранглистата за жени Симона Халеп
Коментари Харесай

Халеп и Шарапова спечелиха мачовете си от първия кръг в Шънчжън

Поставената под номер 1 в ранглистата за дами Симона Халеп победи с 6:4, 6:1 Никол Гибс, до момента в който Мария Шарапова надделя с 6:3, 6:0 Михаела Бузарнску в различен мач от първия кръг на шампионата по тенис за дами в Шънчжън, Китай.

Румънката Халеп записа три аса и изпрати 12 печеливши удара в полето на американката Гибс. В идващия кръг тя ще срещне китайката Инин Дуан, която се наложи с 6:2, 7:5 против рускинята Евгения Родина.

"Винаги ми е харесвало да играя в Шънчжън. Това е първата ми победа за годината и съм водач в ранглистата, тъй че ми остава единствено да се любувам на дните ми в Китай ", сподели Халеп след мача.

Рускинята Шарапова записа 18 печеливши удара и победи румънката Бузарнеску за час и 22 минути. Нейната последваща съперничка е Алисън Риск, която през предходната година загуби финала в шампионата. В първия кръг американката се наложи над Цян Ван в неделя.

"В Шънчжън ще става по-трудно с всеки минал мач. Гледам напред, само че единствено към идната ми съперничка. Вчера Риски победи любимката на публиката, тъй че и на мен няма да ми бъде елементарно. Трябва да подобря играта си, без значение кой е против мен ", сподели тя./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР