Посрещнахме утрото с поредна трагична новина. Снощи, по време на

...
Посрещнахме утрото с поредна трагична новина. Снощи, по време на
Коментари Харесай

Партия Възраждане иска оставката на Красимир Каракачанов

Посрещнахме утрото с поредна трагична вест. Снощи, по време на обучение, боен хеликоптер „ Ми-17 “ се е разрушил наоколо край Пловдив. Загинали са двама водачи, третият член на екипажа е признат в болница. Това се споделя в позиция на партия Възраждане.

Само преди година в Черно море падна различен вертолет – „ Пантер “. Отново при подготвителен полет! Така за 12 месеца в спокойно време загубихме 2 бойни машини и най-важното 3 човешки живота. Три живота на почтени български военни.

Днес още веднъж се разясняват какви ли не оправдания – незадоволително процедура, нищожни запаси за поддръжка, техническа неизправност… Пръв измежду нелепите брътвежи се откроява отрасловият министър Красимир Каракачанов. Виден политически гешефтар, който вместо да подпише на момента оставката си, продължава да ни занимава с празнословието си.

Така наречените „ обединени патриоти “ са в министерство на защитата от декември 2014 година – първо посредством Димитър Кюмюрджиев като заместник-министър, а понастоящем посредством безконечния политически софраджия Красимир Каракачанов като министър. Почти 4 години по-късно българската войска освен не се е въздигнала до оня облик, който всички ние бленуваме, само че и търпи загуби без бойни дейности!

Медиите означават, че в употреба ни остават единствено още пет „ Ми-17 “ и нито един в авиобаза „ Крумово “. Но пука ли им на банкетаджиите по върховете? Йок!!! Както би трябвало да отговорят от „ патриотичното “ военно министерство, канещо турски изтребители в нашето небе.

Същият 30-годишен хеликоптер е взел участие във военния церемониал във връзка 6 май – Деня на храбростта, преминавайки над София. Явно единствено провидението ни е избавило от още по-съкрушително злощастие.

Днес се чака да мълчим. Просто да сведем глави. Ала не можем. Поклон и дълбока респект към кап. Пламен Пантелеев и кап. Стоян Неделчев! Но не сме в положение просто да скрием отвращението си към тези, които си играят със ориста ни! НЕЗАБАВНА ОСТАВКА, КОПЕЛЕТА!!! С всеки ден трупате закононарушения. С мисъл за самозапазване, отивайте си! Докато е време. Защото отмъщение ще има! И ние от „ Възраждане “ ще се погрижим то да ви застигне!!!

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР