Посрещаме с изключителна тревога решението на Министерски съвет вчера да

...
Посрещаме с изключителна тревога решението на Министерски съвет вчера да
Коментари Харесай

И от БСП изразиха притеснение от разпускането на НОЩ

Посрещаме с изключителна паника решението на Министерски съвет през вчерашния ден да разформирова НОЩ. Това сподели проф. Георги Михайлов, депутат от групата на Българска социалистическа партия в декларация от името на група.
" Парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " посрещна с изключителна паника решението на Министерски съвет през вчерашния ден да бъде разформирован НОЩ.
 Народните представители сюрпризирани от закриването на НОЩ Народните представители сюрпризирани от закриването на НОЩ
Преустановяване работата на Националния действен щаб за битка с ковид по предписание на премиера Бойко Борисов, провокира ре...
Създадоха се доста непотребни страхове и доста спорни отзиви в обществото, само че оставането на страната без ръководство на рецесията и без ясна визия по какъв начин ще се регистрира активността на този щаб, основава доста неприятни въпроси и буди още повече страхове у хората ", сподели проф. Михайлов.
" Сега в края на този ден, когато се избира Комисия по опазване на здравето, една от първите задания на тази комисия е да проучва деликатно с всички нужни документи, които би трябвало да бъдат изискани от Министерски съвет, който назначи НОЩ, който назначи втори щаб по-късно, който назначи Национален имунизационен щаб, който обърка напълно имунизационния проект на България, който сложи България по брой имунизирани, тази комисия да проучва и показа пред Народното събрание и българският парламент да даде своето решение в полза на българската нация " , добави още проф. Михайлов, представен от Фокус.
Притеснение от закриването на щаба изрази и депутатът от Движение за права и свободи Джевдет Чакъров..
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР