Посолството на САЩ издава предупреждение, след като осем граждани починаха

...
Посолството на САЩ издава предупреждение, след като осем граждани починаха
Коментари Харесай

Посетителите на Колумбия са призовани да се пазят от приложенията за запознанства, тъй като броят на подозрителните смъртни случаи се увеличава

Посолството на Съединени американски щати издава предизвестие, откакто осем жители починаха в Меделин през последните два месеца след хипотетично дрогиране и обир на срещи

Люк Тейлър четвъртък, 11 януари 2024 година, 12.25 EST Последна смяна на четвъртък, 11 януари 2024 година 12.26 EST

Чуждестранните гости в Колумбия би трябвало да бъдат съществено деликатни, когато употребяват приложения за запознанства след поредност от подозрителни смъртни случаи в южноамериканската страна, предизвести посолството на Съединени американски щати в Богота.

През последните два месеца на 2023 година осем жители на Съединени американски щати починаха в град Меделин при произшествия, включващи упояване или хипотетично ликвидиране. Няколко от случаите са били свързани с приложения за запознанства, съгласно сигнал за сигурност на Държавния департамент в сряда.

„ Много американски жители в Колумбия са били дрогирани, ограбени и даже убити от колумбийските им срещи “, споделиха от посолството.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР