Пословично потайната актьорска двойка Алисия Викандер и Майкъл Фасбендър вече

...
Пословично потайната актьорска двойка Алисия Викандер и Майкъл Фасбендър вече
Коментари Харесай

Изненада: Алисия Викандер и Майкъл Фасбендър потвърдиха, че си имат бебе!

Пословично потайната актьорска двойка Алисия Викандер и Майкъл Фасбендър към този момент се радва на първото си дете.

Двамата са станали родители по-рано тази година, оповестяват от. Носителката на „ Оскар “ удостоверява новината в изявление за новия брой на изданието, промотирайки новия си филм “Blue Bayou”, в който играе бъдеща майка.

„ Сега имам напълно ново схващане за живота като цяло “, споделя шведската звезда актриса. „ Това е много красиво и явно ще даде доста на всяка моя работа в бъдеще. “
 Редките обществени моменти на Алисия Викандер и Майкъл Фасбндър  Редките обществени моменти на Алисия Викандер и Майкъл Фасбндър  Редките обществени моменти на Алисия Викандер и Майкъл Фасбндър  Редките обществени моменти на Алисия Викандер и Майкъл Фасбндър
Помолена да заключи какъв брой доста се е трансформирал животът ѝ след раждането, Викандер дава отговор, че пази детайлностите за себе си, само че прави всичко допустимо да живее за момента при всеки нов стадий .

„ Не, мисля да изчакам с това “, споделя тя. „ Радвам се да го открия в придвижване, повече от всичко. “

Слухове, че 32-годишната Викандер и 44-годишният Фасбендър са станали родители, се появиха още при започване на август. По това време артистът беше видян да държи бебе към снимачната площадка на идния сериал „ Ирма Веп “, в който Алисия взе участие с основна роля.

Двойката скоро ще отпразнува четвърта годишнина от сватбата си , откакто се ожени в Ибиса през октомври 2017 година Актьорите се срещнаха през 2014 година на снимачната площадка на кино лентата „ Светлината сред океаните “, в който изиграха фамилна двойка.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР