Последното грандиозно събитие, заслужило червен килим (или в случая -

...
Последното грандиозно събитие, заслужило червен килим (или в случая -
Коментари Харесай

Модното отмъщение на Скарлет Йохансон, Гуинет Полтроу и още най-добре облечени през седмицата

Последното грандиозно събитие, заслужило червен килим (или в тази ситуация - лилав), беше премиерата на „ Отмъстителите: Краят “ в понеделник вечер. Сред цветовете преобладаваше черно, което оказа помощ на Скарлет Йохансон да изпъкне в сребриста рокля Atelier Versace .

 червен килим Getty

Друг детайл от визията ѝ, който феновете на „ Отмъстителите “ ще оценят, е бижуто върху ръката ѝ . То включва камъни в цветовете на тези, които злодеят Танос събира, с цел да реализира проектите си за света.

 червен килим Getty

Подобно украшение носеше и актрисата Бри Ларсън , която се появи с рокля Celine , с V-образно деколте и цепка, в гальовен люляков колорит.

 червен килим Getty

 червен килим Getty

Вижте кои са останалите най-добре облечени актриси на премиерата на „ Отмъстителите: Краят “ ТУК >>>

Черният гащеризон на Дейзи Ридли от събитието на „ Междузвездни войни “ в Чикаго е различен любимец от миналата седмица. Дрехата е от есенната сбирка на Monse за 2019 година и комбинира асиметрични силуети, свързани с копче .

Семплата долна част е приключена с боти Christian Louboutin – на пръв взор наподобяват украсени с скотски принт, само че в действителност са бродирани.

Един от най-лъчезарните модели – Карли Клос , изглеждаше зашеметяващо в алена рокля Olivier Theyskens за фешън събитие в Лос Анджелис. Дължината на дрехата и изрязаните елементи подчертаваха по едно и също време високата фигура на Клос и женствения ѝ контур.

 червен килим Getty

Костюмът се трансформира в шлагер за публични събития през последните месеци, само че друга „ мъжка “ наклонност, която стои добре и на дамите, е смокингът .

 червен килим Getty

Актрисата Кери Ръсел показва своята версия, която включва папийонка, бяла риза Celine, черни панталони Tom Ford и сандали Gucci . Комбинирайте с опушен грим за по-драматичен резултат.

Вижте ТУК останалите най-добре облечени звезди от последните дни >>>

Сред гостите на галерия на Chanel в Китай бяха Кийра Найтли и Джулиан Муур , които изглеждаха сантиментално в облекла на марката.

View this post on Instagram
Keira Knightley and @juliannemoore wore @chanelofficial at the brand’s event in Shanghai #chanel #actress #keiraknightley #juliannemoore #dresses #fashion #style #luxurybrand

A post shared by Fashion Commentators (@fashioncommentators) on Apr 22, 2019 at 12:00pm PDT

Вижте ТУК останалите най-добре облечени звезди от последните дни >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР