Последно поколение електрически локомотив Smartron, произведен от Сименс е най-новата

...
Последно поколение електрически локомотив Smartron, произведен от Сименс е най-новата
Коментари Харесай

“ПИМК” представят официално новия локомотив Smartron

Последно потомство електрически локомотив Smartron, създаден от Сименс е най-новата инвестиция на транспортната компания “ПИМК ”. Подобна машина за пръв път стъпва в българския транспортен бизнес. Превозвачите, които от години развиват различните способи за превоз на товари към този момент разполагат с последната дума на техниката в железопътния сегмент. Локомотивът ще получи името “Роксана ” следвайки линията на компанията да кръщава локомотивите си с исторически значими имена от историята на България.

Модерната машина, беше показана на товарния терминал на гара „ Елин Пелин “ в пловдивското село Златитрап. Локомотивът е взаимна инвестиция на „ Терминали “ ЕАД и „ ПИМК РЕЙК “ ЕАД, които обслужват на концесия Интермодален терминал Пловдив. Пенко Нестеров от “ПИМК ” сподели пред гостите, че въпреки и компанията да е млада, тя написа самоуверено историята на транспортния отрасъл в страната. Представителите на Сименс в България пък подчертава върху благодарността, че един от първите 15 броя локомотиви Smartron в света е ще стартира да обслужва курсове точно в страната.

Smartron е последна дума на техниката и една от най-модерните сходни машини. Моделът е флагман на Сименс, като от компанията-производител, споделят за него, че е рационалната и зелена инвестиция в бъдещето. Едно от главните преимущества на моделът са постоянните ъпгрейди, които подсигуряват, че Smartron ще остане в челните редици откъм продуктивност и благоприятни условия още дълги години. Локомотивът е с мощ от 5600 киловата, излъчена към колелата и е един от 10-те най-икономични и „ злени “ модели на пазара към 2019 година.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР