Последният списък на Украйна с оръжия на САЩ включва сложни

...
Последният списък на Украйна с оръжия на САЩ включва сложни
Коментари Харесай

Украйна иска от САЩ още ПВО, хеликоптери, изстребители и дронове

Последният лист на Украйна с оръжия на Съединени американски щати включва комплицирани системи за противовъздушна защита, изтребители F-18 " Hornet ", дронове, хеликоптери Apache и Blackhawk , показват документи, прегледани от " Ройтерс ".

Служители от украинското министерство на защитата показаха " лист с въоръжения за облекчаване на потребностите на отбранителните сили на Украйна " по време на закрита сесия на конференция във Вашингтон в сряда, на която участваха държавни чиновници и ръководители на отбранителната промишленост.

Изчерпателният лист включва оръжия, които Украйна към този момент има на склад като танкове Ейбрамс и 155-милиметрова артилерия, както и някои оръжия като F-16, дронове и ракети ATACMS с огромен обхват, които тя изиска в предишното.

Но в листата има няколко изненади, в това число продукти като транспортни самолети C-17 Globemaster, създадени от Boeing и C-130 Super Hercules , създадени от Lockheed Martin. Щурмовите хеликоптери Apache на Boeing попаднаха в листата, както и хеликоптерът Black Hawk, създаден от отдела Sikorsky на Lockheed Martin.

Но украинците не стопираха дотук. Документите демонстрират, че Украйна също търси изтребители F-18 " Hornet ", три типа дронове, създадени от General Atomics, в това число MQ-9B Sky Guardian и системата за противовъздушна защита THAAD, създадена от Lockheed.
 Белият дом: Парите за Украйна са на изчерпване
Белият дом: Парите за Украйна са на изчерпване

Спирането на финансирането и потока от оръжия към Украйна ще усили вероятността от съветски победи

Украинците знаят, че би трябвало да обезпечат западна военна помощ, с цел да продължат борбата.

Законодателството, което ще обезпечи милиарди долари нова помощ за сигурността на Украйна и Израел,, защото републиканците упорстваха за по-строги ограничения за надзор на имиграцията на границата на Съединени американски щати с Мексико.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън трансформира успеха на Украйна във външнополитическа цел, до момента в който води акция за преизбиране през ноември 2024 година

Украинското посолство във Вашингтон не отговори незабавно на искане за коментар.
 Байдън прикани Конгреса: Без помощ за Киев, подаряваме на Путин успеха
Байдън прикани Конгреса: Без помощ за Киев, подаряваме на Путин успеха

Часове педи гласуването и закани на републиканците, че ще го блокират
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР