Последният път, в който разговарях с Кирил Петков и той

...
Последният път, в който разговарях с Кирил Петков и той
Коментари Харесай

Трифонов за Петков: Спрях да разговарям с него, след като нарече Каримански „леке“

" Последният път, в който разговарях с Кирил Петков и той ме включи на спикер, това беше за избора на началник на Българска народна банка. Те си бяха създали среща, а на мен ми се обади Кирил Петков и ме свърза. Докато му кажа, че не желая да приказвам на спикер, той към този момент ме включи ". Това съобщи водачът на " ИТН " във втора част от изявлението си в предаването " Нещо персонално " по 7/8 тв.

На срещата с него са били Корнелия Нинова и Христо Иванов. Трифонов декларирал, че преди да разясняват шефана Българска народна банка желае да ги попита нещо - „ Не ви ли е неловко, не ви ли е неприятно и не ви ли е позор, че Кирил Петков не осведоми авансово не разиска с нас това, което прави, а ни подцени - арестува Бойко Борисов и ние разбрахме за това, откакто се беше случило, а останалата част от малкия екран ". Лидерът на Има Такъв Народ изясни, че не е получил отговор: „ Абсолютно безмълвие, аз даже не разбрах, че те са в тази стая ".

Тогава Кирил Петков сподели „ по-добре да приказваме единствено с теб, а не на спикер, изключи го и диалогът продължи неприятно поради нашето предложение с господин Каримански, който той не искаше и обиди. Каза, че е петно ", описа Трифонов.

„ Казах, че човек, който квалифицира, няма доводи. Казах, че той за финален път беседва с мен ", посочи водачът на „ ИТН ".

„ Задавал съм си доста пъти въпроса за какво провокирам такава неприязън и благосклонност. Ако не ти харесва музиката, която върша, може просто да не я слушаш. Защо провокирам такива съществени прочувствени излияния, които граничат с ненавист. Да се стига до това, че аз съм опростачил нацията, неща, които ги споделят умни хора, които почитам, и ми е доста забавно за какво провокирам такива страсти. Много си задават този въпрос - за какво има такава мощна злост у някои хора ", продължи той.

„ Спомням си бяха създали заседание, с цел да разрушат чалгата. Беше преди доста години. Аз отидох като главен представител на чалгата. Те се бяха събрали и бяха някакъв тип на тези, които в този момент съставляват Демократична България или Политическа партия. Това са хора, които си мислят, че са повече от теб. Те са по-умни, по-красиви, образовани. Ти си един презрян селянин, който се занимава с гнусна музика или гнусна политика и единствено им мътиш прелестната бистра вода ", сподели още Трифонов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР