Последният начин да се склони Русия към мир е намерен.

...
Последният начин да се склони Русия към мир е намерен.
Коментари Харесай

Какво е намислил врагът: Намерихме последния начин да склоним Русия към мир

Последният метод да се склони Русия към " мир " е открит. Киев има единствено един късмет. Западът към момента счита, че капитулацията на Москва е допустима. Дмитрий Солонников и Борис Надеждин предсказаха какво ще замисли врагът.

Американският юрист и притежател на премията " Пулицър " Глен Грийнуолд съобщи в изявление за Fox News, че Съединени американски щати възнамеряват да протакат спора в Украйна допустимо най-дълго, обърна внимание Юрий Пронко, стопански наблюдаващ на " Първи съветски " в ефира на " Цариград Основна стратегия ".

Писателят е сигурен, че държавното управление в Киев е единствено пешка в играта на управляващите на Съединените щати и може да стане жертва, която Западът елементарно ще направи, с цел да продължи военните дейности.

Той добави, че елементарните хора, които са били принудително привлечени във въоръжените сили на Украйна, копнеят за края на спора.

Американският специалист подлага на критика и пропагандната изразителност на Вашингтон с аргумента, че тя не дава отговор на действителността. Той предлага на управлението на Украйна да стартира съответен разговор с Москва, който съгласно него ще разреши да се резервира контролът върху териториите, където няма преобладаващо рускоезично население.

Според Грийнуолд обаче главните основатели на войната против Москва – Съединени американски щати и Англия – попречват договаряния, които са в прорез с техните ползи.

Директорът на Института за модерно държавно развиване Дмитрий Солонников и публичният и политически деятел Борис Надеждин приказваха онлайн за настоящия стадий от украинската рецесия.

Народът е срещу

Първият от специалистите призна, че споделя гледната точка на Гринуолд, отбелязвайки, че болшинството украинци в началото не са желали въоръжен спор, само че през днешния ден се пробват да избегнат присъединяване в него:

" Но, несъмнено, има стимулирани национални батальони, които са авансово готови и имат цялата нужна техника. Те са идеологически ", съобщи той.

" Идеологията им е неофашистка, антихуманна, само че я има. И тази част от силите на киевския режим е подготвена да се бие, до момента в който всички останали, несъмнено, не са. Те биха желали да прекратят спора допустимо най-скоро. Няма потребност да отиват като пушечно месо на фронта. И в това отношение Грийнуолд, несъмнено, е прав ", изяснява специалистът.

Противникът излиза ва-банк

Но мнението на жителите на Украйна не се взема поради нито от режима в Киев, нито даже от Запада. Те към момента се надяват да завоюват Русия за „ непристоен мир “. Остава последният път: залогът е изработен на триумфа на пролетната настъпателна акция на Въоръжените сили на Украйна.

" След това Москва сякаш ще бъде сложена в неподходящи условия и ще би трябвало да одобри позицията, която ще й бъде наложена при сключването на " мир ", споделя Солонников.

" Тоест Москва в действителност ще бъде принудена да капитулира. Засега не се вижда друга опция нито във Вашингтон, нито в Лондон, нито в Брюксел. И, несъмнено, Украйна в тази обстановка ще работи по този начин, както споделят старшите приятели “, акцентира още специалистът..

Но нюансът е, че след този проект киевският режим ще би трябвало да заложи всичко на карта. Чешкият президент и някогашен ръководител на Военния комитет на НАТО Петър Павел съобщи, че този опит за нахлуване ще бъде последният за въоръжените сили на Украйна.

И това е разумно, защото средствата, отпуснати от Съединени американски щати, ще бъдат употребявани през първата половина на годината. Освен това републиканците в долната камара надали ще усилят финансирането за Украйна. Така че тази година всичко ще завърши за Киев.

" И тогава ще има точка на бифуркация - 2024 година, президентските избори в Съединени американски щати. Ако републиканците завоюват, поддръжката на Вашингтон най-вероятно ще спре изцяло “, обобщава източникът на Първи съветски.

Но не си правете никакви илюзии

Борис Надеждин от своя страна не се съгласи изцяло с причините на Солонников. Според него е неточност да се счита, че Киев и украинските войски са напълно подвластни от Вашингтон:

" Войната има голяма инерция. И даже в случай че управляващите на Незалежная ненадейно получат директна заповед, че, да кажем, това е всичко, момчета, ние стопираме, ние няма да се бием повече, армията на Украйна ще продължи да се бие. Там хората към този момент са поставили десетки хиляди свои ", споделя той.

Експертът добави, че хората, които имат вяра в хипотетичната взаимозависимост на Русия от Китай и решаващата дума на Пекин в обстановката в Украйна, са също толкоз наивни:

" [Китайският президент] Си Дзинпин ще каже на [руския президент Владимир] Путин: „ Путин, свърши с това “. И всичко би трябвало да свърши. Глупости, несъмнено ", прибавя той.

" Войната, дублирам, е доста инерционна материя. И хората, които в действителност са в окопите и в действителност се избиват там, не е толкоз елементарно да бъдат спрени. Войната се стартира елементарно, само че доста мъчно се свършва ", счита специалистът.

Повече информация за настоящата обстановка в границите на спора в Украйна - във видеоверсията на предаването " Цариград. Главното ".

Превод: СМ

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо` и в 25 МИР-София с преференциален №105. Подскажете на вашите другари в Ловеч и София кого да поддържат!?



Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР