Последният мач от 26-тия кръг на Бундеслигата изправя един срещу

...
Последният мач от 26-тия кръг на Бундеслигата изправя един срещу
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Вердер - Байер Леверкузен, гостите поставят рекорд

Последният мач от 26-тия кръг на Бундеслигата изправя един против различен съставите на Вердер Бремен и Байер Леверкузен. Ние от Gong.bg ще проследим развоя срещата НА ЖИВО.

Двата тима влизат в този обновителен кръг в радикално разнообразни елементи на таблицата. "Аспирините " се намират на единствено 4 точки от зона Шампионска лига, имайки и мач допълнително от 4-тия Република България Лайпциг. Момчетата на Петър Бош бяха в серия от 4 победи и едно тъждество в 5-те си срещи преди насилственото спиране.

Любопитното е, че гостите влизат в историята с избора си на стартова 11-торка. Младият Флориан Вирц прави дебюта си едвам на 17 години и 15 дни, трансформирайки се в най-младия дебютант в историята на Бундеслигата въобще.

Ситуацията във Вердер, въпреки това, въобще не е розова. Със единствено 9 мача до края "бременските музиканти " заемат предпоследното 17-то място, на цели 10 точки от избавителния бряг. Наставникът Флориан Кофелдт ще се надява, че паузата ще внесе нужната прохлада в неговия отбор и ще може да стартира борбата си за оцеляване до края с триумф през днешния ден.

Ето и стартовите сформира на двата отбора:

Вердер Бремен: Павленка, Гебре Селасие, Велкович, Мойсандер, Фридъл, Егещайн, Фогт, Баргфреде, Битенкорт, Зелке, Рашица

Треньор: Флориан Кофелдт

Байер Леверкузен: Храдецки, Вайзер, Бендер, Тапсоба, Синкгравен, Арангис, Демирбай, Вирц, Амири, Диаби, Хаверц;

Треньор: Петър Бош
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР