Последният летен месец е изпълнен с невероятни астрологични събития. И

...
Последният летен месец е изпълнен с невероятни астрологични събития. И
Коментари Харесай

Астрологична прогноза за АВГУСТ според зодията ти

Последният летен месец е изпълнен с невероятни астрологични събития. И всяко от тях ще повлияе на ориста ни. Ето по какъв начин ще се образуват звездите през август 2023 година.

Този месец ще се отличи с няколко астрологични събития. Първо, Слънцето ще премине в знака Дева, второ, ще имаме две пълнолуния в границите на един месец и трето, Марс ще премине в знака Везни, което ще понижи напрежението от събитията в обществото.

Пълнолунието във Водолей, което ще настъпи на 1 август, ще накара мнозина да се замислят за обществените събития, които се случват в света, да осъзнаят своята роля в тях. Ще зародят остри въпроси, които ще разкрият несъгласията сред личните егоистични стремежи и алтруистичните потребности на обществото. Водолеят е знак на неконформизма, справедливостта и свободата, вървенето против статуквото, смяната на разпоредбите и обществения ред.

Луната във Водолей ще се концентрира върху справедливостта, колективизма, обединяването за обща идея. Ето за какво в професионалната област изключително сполучливи ще бъдат екипните планове, които сплотяват съидейници, уверени и заинтригувани от резултата. Социалните процеси в обществото ще имат голямо въздействие върху всеки обособен човек, като изключително податливи на това въздействие ще бъдат Раците, Телците и Рибите, които може да изискат да трансформират част от своите убеждения или житейски концепции.

Второто пълнолуние на 31 август в Риби ще увеличи творчеството и интуицията, ще ви даде опция да установите контакти с доста хора. През този интервал е значимо освен да помагате на нуждаещите се, само че и сами да поискате помощ, съвет или внимание към проблемите си. Възможността да подобрите персоналния си живот ще се появи освен за Рибите, само че и за Стрелците, Раците и Телците.

Тези, чиито специалности са свързани с логика на психиката, химия, вода или изкуство, могат да получат значими прозрения, да създадат открития или да съумеят да разрешат отдавнашни проблеми. Овенът и Лъвът няма да се усещат доста удобно при пълнолунието. За тях то ще акцентира върху несигурностите на този интервал, както и неналичието на конкретика и изясненост в общуването с хората.

Навлизането на Слънцето в Дева на 23 август ще реалокира фокуса от световните процеси към дребните елементи. Девите, както и Телецът и Козирозите, ще изпитат чувство за комфорт от опцията да се занимават с монотонна работа. Но Овните, Лъвовете, Стрелците и Водолеите ще имат усложнения - тези представители на Зодиака, които са способни да проявят оптимално самообладание и устойчивост, да не потъват в дреболии и с огромен брой спестовни дейности, ще могат да съумеят.

Преминаването на Марс във Везни на 27 август, както и последващият престой на Марс в този знак, ще бъдат по-удобни за нас спрямо предходното му разположение в Дева. Везните обичайно се считат за знака на дипломатите, които умеят да отхвърлят, без да изричат на глас думата " не ". За праволинейния Марс е много мъчно да си пробие път непосредствено във Везни, по тази причина през интервала на навлизането му в знака Дева преимущество ще имат тези, които избират да работят посредством някого, а не непосредствено. Всички бизнес процеси през този интервал ще зависят само от верните кадрови назначения и работата в екип.

По време на преноса на Марс през Везни си коства да обърнете особено внимание на всевъзможни документи. Подписвайте единствено тези, които са били прочетени деликатно и то няколко пъти. В партньорските връзки могат да зародят систематични компликации заради недоумение на постъпващата информация и отвращение за компромис. По отношение на здравето този пренос може да изостри бъбречни болести и да повлияе отрицателно на водно-солевия баланс при тези, които имат хронични проблеми с отделителната система.

Вижте в нашата изложба, по какъв начин ще повлияят всички тези галактически събития на всяка зодия.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР