Последният кръг в Серия А ще даде окончателен отговор на

...
Последният кръг в Серия А ще даде окончателен отговор на
Коментари Харесай

Развръзката в Серия А на живо по MAX Sport този уикенд

Последният кръг в Серия А ще даде финален отговор на въпроса кои отбори ще показват Италия в европейските клубни шампионати следващата година и кой ще е последният изпадащ отбор. Развръзката ще може да се наблюдава директно по спортните канали на А1.

Със сигурност най-интересна ще е борбата за двете вакантни квоти за Шампионската лига. Ювентус и Наполи са сигурните представители на Италия в най-комерсиалния шампионат, а цели четири тима имат късмет да се причислят към тях. Към момента Аталанта и Интер разделят третата позиция с актив от по 66 т. „ Бергамаските” са домакини на Сасуоло, а „ нерадзурите” одобряват борещия се за избавление Емполи на Сан Сиро. Ако вземат трите точки в мача, точно Аталанта и Интер ще вършат компания на Юве и Наполи.

На петата позиция все още е съставът на Милан със 65 т., който гостува на СПАЛ и с изключение на, че би трябвало да вземе наложително трите точки, ще се надява на неточност от страна на някой всред Аталанта и Интер.

На доктрина отборът на Рома, който е 63 точки, също има късмет да попадне в Топ 4, само че, с цел да се случи това, „ вълците” би трябвало да надделеят над Парма и да се надяват на загуби на два от трите директни съперника.

Четирите дуела са в неделя от 21:30 часа и може да се проследят по четирите спортни канала на А1: Аталанта – Сасуоло (MAX Sport 1), Рома – Парма (MAX Sport 2), Интер – Емполи (MAX Sport 3), СПАЛ – Милан (MAX Sport 4).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР