Последния път, която чухме гласа на Риана, са приблизително 40-те

...
Последния път, която чухме гласа на Риана, са приблизително 40-те
Коментари Харесай

Голямото завръщане на Риана към музиката

Последния път, която чухме гласа на Риана, са почти 40-те секунди в песента на канадския реализатор и продуцент PartyNextDoor  " Belive It " от началото на 2020 година Последният й студиен албум Anti пък излиза през далечната 2016 година
 Риана, Forbes, оповестяването ѝ за най-младата жена милиардер и какъв брой тъкмо е благосъстоянието ѝ
Ето какъв брой е благосъстоянието на Риана

Вече е най-младата жена милиардер

И въпреки през последните две години на няколко пъти да загатва, че готви нов, с работно заглавие R9, всичко остава единствено обещания. А дните и месеците си минават...

Естествено, сега изпълнителката е фокусирана върху развъждането на детето си, което роди по-рано тази година. Но огромното завръщане на музикалната сцена въпреки всичко ще се случи.

От ESPN разбираме, че Риана се е съгласила да пее на полувремето на Супербоул 2023 на 12 февруари следващата година. Новината пристигна от профила на NFL в Twitter, където бе оповестена фотография на женска ръка с татуировки, хванала топка за американски футбол.

Let’s GO -
— NFL (@NFL)
И в случай че някой се двоуми дали тази ръка единствено не наподобява на тази на Риана, то подозренията се разсейват от обстоятелството, че точно профила на изпълнителката е маркиран в фотографията. Към момента, несъмнено, няма детайлности към осъществяването на Риана.

През последните няколко седмици обаче имаше спекулации, че Тейлър Суифт ще пее на полувремето на най-голямото спортно събитие в Съединени американски щати. И те бяха подхранени от обстоятелството, че през октомври се чака Суифт да издаде новия си албум - Midnights.
 Супербоул 2022, Dr. Dre, Mary J Blige, Snoop Dogg, Еминем, 50 Cent и осъществяването, за което всички приказват
" Пенсионерите ", които подпалиха сцената на Супербоул

Шоу като никое друго

Новината за присъединяване на Риана идва откакто от NFL подписаха договорка с Apple Music за партньорство по отношение на идващите издания на Супербоул. През 2019 година изпълнителката отхвърли да пее на огромния край в символ на взаимност с Колин Каперник и неговия митинг за расовото неравноправие в страна.

Тогава тя сподели, че някои ще завоюват от осъществяването ѝ, само че не и нейните хора, визирайки тъмнокожите. Но, явно, мнението ѝ се е трансформирало.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР