Последните новини от Украйна са от нашия сътрудник - белгийският

...
Последните новини от Украйна са от нашия сътрудник - белгийският
Коментари Харесай

Бруно Бекман: Руските сили са превзели още 14 села тази нощ

Последните вести от Украйна са от нашия помощник - белгийският публицист Бруно Бекман. Какво се случва в източната част на страната в 58-мия ден от войната и каква е обстановката в пристанищния град Мариупол - вижте какво съобщи той особено за Българска национална телевизия.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 4523
Ден 58-ми от съветската инвазия в Украйна. Отново ще приказваме за Мариупол, само че първо вести от Източния фланг, където съветските сили са завладяли още 14 села тази нощ. Вероятно това е станало толкоз бързо, тъй като част от жителите на Източна Украйна са проруски настроени.

За страдание, няма по какъв начин да знаем каква е истината, тъй като съветските сили не позволяват никого да навлезе в региона и да види какво в действителност се случва там. Както виждате зад мен - продължава да вали, което не е добра вест за съветските танкове, които не престават да не могат да се придвижват.

Вчера президентът Путин и чеченският водач Кадиров споделиха, че ще завладяват Мариупол преди обед. Според украинската страна това не се е случило, а техни сили не престават да се борят в региона на " Азовстал ".

" Гладна гибел - такава покруса претърпяват украинците сред 1932 и 1934 година, когато умират сред 5 и 7 милиона души, откакто Сталин вкарва колективизацията. И в този момент украинският народ показва мощ на духа. Защото това, което Путин в действителност прави, е опит за гладна гибел на всички тези 100 хиляди души - дами и деца, блокирани в Мариупол. И, в случай че запитани за какво не са създали нищо по време на Холокоста, западните сили могат да кажат - тъй като не знаехме, че се случва, то през днешния ден знаем. На 22 април 2022 година не можем да кажем, че не знаем какво се случва. Защото сега в един европейски град се случва тъкмо това - гладна гибел. Недалеч от нашите домове ", съобщи Бруно Бекман.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР