Последните месеци не са никак леки за Джейми Фокс. Само

...
Последните месеци не са никак леки за Джейми Фокс. Само
Коментари Харесай

На косъм от смъртта ли е бил Джейми Фокс

Последните месеци не са по никакъв начин леки за Джейми Фокс. Само преди по-малко от две седмици той стана следващият известен мъж, упрекнат в полово принуждение над жена. През април пък стана ясно, че е бил приет в болница за месец, само че към момента по този начин и не се знае какъв е бил здравословният му проблем.
 Джейми Фокс и обвиняванията в полово принуждение против артиста
Насилник ли е и Джейми Фокс

Проблеми за артиста

За благополучие, артистът показа положителни вести няколко месеца по-късно. През август в Instagram профила си той изрази признателност, че се възстановява и разкри, че " най-сетне стартира да се усеща като себе си ".

" Това беше ненадейно тъмно приключение... само че виждам светлината... ", добави.

На церемонията на Critics Choice Association, която отбелязва достиженията на чернокожите и латиноамериканците в киното и малкия екран, той за първи път участва на публично събитие откогато стана ясно за хоспитализирането му.

Появата му на събитието, което се е провело на 4 декември обаче е била изцяло изненадваща, защото артистът не е бил на аления килим и не е театралничил за фотоси. Освен това не е било и авансово оповестено, че на събитието той ще бъде награден.

Но с цел да получи премията Vanguard,  се качва на сцената и изнася прочувствена тирада, в която загатва и за сложния интервал, през който е минал неотдавна.

" Това е полуда, нямаше по какъв начин да го направя преди шест месеца. Всъщност не можех да вървя. Искам да благодаря на всички. Преминах през нещо. Преживях някои неща. Сега оценявам всяка минута, друго е. Не бих поискал това, през което прекосих, на най-големия си зложелател, тъй като е мъчно, когато си съвсем най-после. Аз видях тунела, само че не видях светлината ", споделя.

Въпреки че още веднъж по този начин и не посочва какъв съответно е бил здравословният проблем, с който се е сблъскал, от думите ме излиза наяве, че е било нещо съществено и евентуално даже е застрашавало живота му.

Преди няколко месеца се спекулираше, че артистът е изгубил зрението си, само че още през август той отхвърли това да е правилно.

" Очите ми са добре. Не съм неподвижен. Но стигнах до пъкъла и се върнах обратно и пътят ми към възобновяване също не беше лек. Но се връщам и мога да работя ", показа  през юли в Instagram профила си.
 Джейми Фокс и какво се случва с артиста три месеца след хоспитализирането му
Какво се случва с Джейми Фокс три месеца след хоспитализирането му

Мистерията не е изцяло разгадана

В идния му филм Back in Action ще да го забележим паралелно до, която след няколкогодишна пауза прави завръщане към киното.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР