Последните години над 20 милиона са влезли в Нови пазар.

...
Последните години над 20 милиона са влезли в Нови пазар.
Коментари Харесай

Борисов: Нека БСП да си хапнат, да си пийнат – те обичат, да не им разваляме празника

Последните години над 20 милиона са влезнали в Нови пазар. Сега знам, че се работи по 3-4 плана. Сега се строи още един гръцки цех, винарната индустрия се развива доста добре, сподели министър председателят Бойко Борисов пред публицисти в Нови пазар.

Ако желаеме да върнем хората в България, би трябвало да развиваме оптимално бързо инфраструктурата. Кажете ми един град и незабавно мога да ви кажа какво е направено в него. Вчера минах да ревизира „Хемус“, строи се доста крепко, сподели още той.

Един бюджет по тази причина се прави в Народното събрание, би трябвало да обхване всяко едно нещо в страната. Каква мощност са показали Българска социалистическа партия? Нека да си хапнат, да си пийнат – те обичат, да не им скапваме празника. Нашата работа е да покажем какво е било и какво сме създали, разяснява Борисов.

Знам какво е да си кмет, когато управляваше Българска социалистическа партия. Направиха рецесия с боклука в София, а след това те ще ми приказват за кметове и какво са създали. Честит им празник, ние демонстрираме! На шест месеца да вършим избори, това ли се чака. Ние не можем да разделяме кметовете, сподели още министър председателят.







Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР