Последните две години бяха много тежки за всеки. Някои загубиха

...
Последните две години бяха много тежки за всеки. Някои загубиха
Коментари Харесай

Кой месец ще бъде най-лошият за всяка зодия през 2022 г.

Последните две години бяха доста тежки за всеки. Някои изгубиха близки, други останаха без работа и опция да вършат обичаните си неща. Колкото и да се надяваме, че ни чакат по-добри дни през идната година, би трябвало да бъдем готови, че още веднъж ще бъдем изправени през тествания и през 2022 година Винаги би трябвало да бъдем оптимисти, само че е хубаво и да знаем кой ще бъде най-трудния месец за всяка една от зодиите. Ето какво да чакат хората, с цел да бъдат готови и за неприятните моменти през идната година:

Овен – септември. Въпреки че може сте още в лятно въодушевление, септември безспорно ще бъде провокационен месец за вас. Всичко ще се преобърне при започване на месеца и ще имате много главоболия. Накратко, напрежението ще се увеличи и спорът може да се насочи към вас.

Телец – юни. Всичко ще се обърка през юни, изключително що се отнася до професионалния ви живот. Стресът ще се натрупа и ще се борите, когато става въпрос за взимане на положителни решения. Някои от вас даже може да имат проблеми в работата си през този интервал от годината.

Близнаци – януари. Честно казано, това ще бъде сложен месец за Близнаците, през който ще им е комплицирано да се ориентират. Изглежда, че нищо няма да върви по този начин, както би трябвало и ще се чудите дали звездите са против вас. Не губете вяра, това е тестване, с което можете да се справите, без значение какъв брой е мъчно.

Рак – май. Независимо дали сте необвързани или имате връзка, ще се сблъскате с опцията да се изправите против доста недоразумения, когато става въпрос за обич. Имайте поради нуждата от открита връзка. Може да започнете връзка, да приключите такава и незабавно да се впуснете в нещо ново. Бъдете готови за всякакво развиване.

Лъв – юли. Търпението ви ще се изчерпи през юли, драги Лъвове, и сигурно ще имате проблеми да си прехапете езика. Ще бъдете подложени на тестване и може да се почувствате претрупани. Пригответе се за часове ексклузивен труд и виновни задания, които ще ви държат напрегнат.

Дева – август. През месец август нормално е време за море, само че този път не и за Девите. Плановете ви ще се провалят и в последна сметка ще се почувствате разочаровани от неналичието на прогрес. Може почивката ви да пропадне заради доста аргументи.

Везни – август. Продължителното наличие и въздействие, както на Уран, по този начин и на Плутон, ще има дестабилизиращ резултат върху вас. Нищо няма да се получи и даже може да имате финансови проблеми. В никакъв случай не взимайте пари назаем, тъй като може да изпитате спомагателна компликация във връщането им.

Скорпион – юли. Въпреки че е месецът на слънце и релакс, той няма да е цялостен с нищо друго, с изключение на с драма. Като похлупак, напрежението ще се появи и във връзката ви.

Стрелец – октомври. Вероятно ще бъдете изправени пред комплицирано решение този месец, било то в любовния си живот или на работа. Проблемът е, че няма да знаете какво да вършиме. Ще следвате ли главата си или сърцето си? Няма да бъде срамно да потърсите съвет или помощ от някой ваш непосредствен, който сигурно може да ви помогне.

Козирог – юли. Разходите ви може да излязат отвън надзор през юли, което да ви накара да извлечете максимума от банковата си сметка. Ще би трябвало да бъдете по-строги към себе си. Наложете си финансова дисциплинираност, с цел да не се стига до огромни усложнения.

Водолей – юли. Независимо дали сте във връзка от известно време или преди малко сте почнали да излизате, лятото ще бъде комплициран сезон. Може даже да се получи тъй че романтиката ви е сложена на пауза за известно време.

Риби – октомври. Всичко ще се обърка през октомври и даже може да загубите броя на неуспехите и разочарованията. Ще ви е мъчно да останете положителни и даже може да се почувствате малко изгубени.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР